לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-06-2007, 04:26
  ramsalemix ramsalemix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.01.06
מידע
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי galgul שמתחילה ב "לא נוגעים ב REGISTRY אם לא..."

בשביל זה המציאו תוכנות כמו TuneUp וWindowsCare כדי שהם יסדרו את הרג'יסטרי את קבצי הTEMP פשוט עושים נקה קבצים דרך הדפדפן אבל זה לא עוזר בהרבה למשחב ועובדה יש הרבה אנשים שהTuneUp וWindowsCare סידר להם בעיות והגביר ביצועים והינה אני עצמי משתמש בTuneUp ואני גם מתעסק עם הרג'יסטרי במחשב ובחיים לא היה לי בעיות עתם זה שאני יודע להתעסק עם זה והכוונה להתעסק למחוק אני לא מוחק את זה אני נותן לתוכנה לעשות תחשוב הרי יש סיבה שהמציאו את התוכנות האלה לא?!
מי שלא יודע פשוט משתמש בתוכנה או נכנס לפורום ושואל את מי שכן כמו שticket עשה והינה אולי הוא לא מבין ברג'יסטרי אבל הוא נכנס לפורום שאל המלצתי על התוכנות האלו ועובדה זה סידר לו את המחשב!
ולגבי זה שאמרת שתוכנות מסוג כזה הפילו את המחשב בגלל זה מנסים אותם אני ניסיתי פעם תוכנה שתגן לי על המחשב ובסוף היא הרסה לי את כל הWindows והיא לא קשורה לרג'יסטרי אז אין מה לעשות חייבים לנסות!
בקיצור, מי שלא מבין, שואל את מי שמבין, כדי שהוא עצמו יבין.
מי ששואל טיפש דקה, מי שלא שואל נשאר טיפש כל החיים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-06-2007, 15:00

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי galgul שמתחילה ב "תפסיק לחרטט הרבה :) גם תוכנות..."

לא חירטטתי שום דבר, כניראה אתה החרטטן היחידי פה כי יש לך הסברים של ילד קטן "הרסו את המחשב" כן, אז במה הם הורסות את המחשב,מאיזה בחינה הוא נהרס? הייתה צריך לקנות מחשב חדש? אם אחת התוכנות האלה הרסו לך את המחשב כנראה אולי משימוש לא נכון, וזה שלך הם הרסו יש עוד הרבה מאוד אנשים שלהם זה דווקא סידר והאיץ את המחשב.

אתה אומר שהתוכנות האלה הורסות את המחשב אז איך תסביר את זה שיש עוד הרבה אנשים שהתוכנות האלה עזרו להם והאיצו להם את המחשב.

גם לא כל אחד יכול להרשות לעצמו מחשב חדש רק בגלל שהישן קצת איטי אם כל אחד שהיה רוצה קצת מהירות היה קונה מחשב חדש-_-

וכמו שאתה רשמתה את דעתך בעיניין, כך גם אני כי אין לך שום הסבר הגיוני חוץ מלהגיד ניסיתי וזה הרס לי, ואני לא יודע איזה גרסה בכלל ניסיתה איפה הורדתה את התוכנה וכך הלאה וחוץ מיזה אני משתמש בTuneUp כבר הרבה מאוד זמן ואני מאוד מרוצה והמחשב שלי פועל מעולה אם לא הייתי מתקין בכלל TuneUp ומתקין את כל התוכנות והמשחקים שיש לי על המחשב המחשב שלי היה הרבה יותר איטי חוץ מיזה גם האינטרנט זז הרבה יותר מהר

אני עדיין לא נתקלתי בבעיה עם התוכנות האלה זה כל אחד והניסיון האישי שלו.

נ.ב.
אני לא תוקפני אני רק נשמע ככה

נערך לאחרונה ע"י ramsalemix בתאריך 15-06-2007 בשעה 15:05.
ישן 16-06-2007, 02:04

מידע
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי שכחתי את סיסמתי שמתחילה ב "סלח לי ידידי.. אבל אני חולק..."

תראה אולי יש אנשים שזה פגע להם במחשב אתם הראשונים שיצא לי להכיר שהתוכנה ממש פגעה בהם אם תוכל רק להגיד לי מאיזה בחינה?
ואיך אתה יודע אם המחשב שלי עמוס או לא אני יכול להגיד לך שהמחשב שלי מאוד עמוס במשחקים ותוכנות פשוט אצלי המחשב מחולק בצורה שונה בגלל שיש לי 2 כוננים של 40GB אז חילקתי את כונן C ל10GB והפיצול שלו שהוא כונן E הוא 27.2 כי בדרך כלל כונן של 40GB זה בסביבות 37.2GB ועוד כונן D שהוא לא מפוצל שהוא פשוט 37.2GB אני פשוט מתקין על E תוכנות ומשחקים וD הורדות ומשחקים ככה אין עומס על הכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה וגם אם קורה משהו למחשב במקרה של פירמוט כל החומר שבמחשב מגובה כי אני מפרמט רק את כונן Cשהוא 10GB כמו שאמרתי ובו מותקנת רק מערכת הפעלה אנטי וירוס ומסנג'ר 8.1 כי אין אפשרות לשנות לו מיקום התקנה

דרך אגב אני כמעט כל שבוע מאחה אותו עם PerfectDisk 7.0 כשהמחשב לא בשימוש כמו בלילה, תוכנה חינמית ומעולה לאיחוי המחשב כונן אחרי כונן אפשרי כולם ביחד אני מעדיף שלא סתם עומס, והTUNEUP עושה בדיקת יצובות שאורכת בסביבות דקה וממש לא מורגשת על המחשב ככה הוא נשאר לי נקי ומטופל
רק שכחתי לציין שאסור להתקין WindowsCare וTuneUp ולהשתמש בשניהם ביחד בגלל שכל אחד מהם משנה את הגדרות המחשב בצורה שונה לכן זה מסוכן להגדיר עם אחת מהם ואז להתקין עוד אחת ושוב לשנות הגדרות אז זה שילוב מסוכן זה עושה בלאגן גדול בוחרים אחת ובה משתמשים רוצים תוכנה אחרת מסירים קודם את הקודמת כדי שגם ההגדרות שלה יעלמו ואז מתקינים אחרת כי שתי תוכנות מסוג כזה יכולות לגעת בדברים מאוד עדינים במחשב אז חבל לבחור אחת

אני גם מבין אותך מצד אחד אם לי זה היה פוגע במחשב אז לא הייתי מתקין אבל עצם זה שלי זה מאוד עזר אז אני מרוצה.
וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת כל אחד והניסיון האישי שלו.

נערך לאחרונה ע"י ramsalemix בתאריך 16-06-2007 בשעה 02:07.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:10

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר