המסך שלי (סמסונג T220P) לא נותן לי לשחק בחלק מהמשחקים, כי הוא רוצה רזולוציה מקסימלית.
מה אני יכול לעשות? אני אובד עצות!
אני רוצה לשחק CS 1.6, משחק ישן, אין לו אפילו אופציה של מסך רחב, והמסך בשיא חוצפתו דורש ממני רזולוציה מקסימלית, הוא מחשיך לי את המסך וחופר לי עם ההודעה שלו, וברגע שאני סתם לוחץ על אחד מהלחצנים של המסך, זה יורד, ואחרי חצי דקה בערך שוב חוזר.
למה המסך הזה חופר? שיתן לי לשחק במה שאני רוצה בלי שיציק לי, יש דרך לבטל את החפירות? שלא ידרוש ממני שום דבר, כי הוא לא יחליט על איזה רזולוציה לעבוד, איזה חצוף הוא!
מכשיר חשמלי דורש ממני דברים, אין גבול לחוצפה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "המסך שלי (סמסונג T220P) לא נותן לי לשחק בחלק מהמשחקים, כי הוא רוצה רזולוציה מקסימלית."
לפי המדריך למשתמש של המסך שלך (כאן: http://downloadcenter.samsung.com/c...-00783A-Eng.pdf) נראה שההודעה הזו יכולה להופיע אם אתה עובד ברזולוציה גבוהה מדי או בקצב רענון גבוה מדי, יכול להיות שקצב הרענון במשחק מוגדר על ערך גבוה מ 60?
כן... לא נראה לי שזה המצב, מסך חדש לא נוטה לההרס כול כך מהר, בכול אופן, אני מחפש פיתרון אמיתי, שלא כוללה לזרוק את המסך שקניתי לפני 3 חודשים ב-1500 שקל.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "כן... לא נראה לי שזה המצב,..."
הפתרון האמיתי הוא לממש את האחריות כל עוד היא קיימת. גם המסכים שלי היו חדשים כשהתופעה התחילה. לך פשוט יש מזל שהתופעה התחילה עכשיו. עשה חיפוש על השגיאה בגוגל ותראה לאיפה נפלת.
אינ אלך ולחברה ומה אני אגיד להם? שאני רוצה מסך חדש כי המסך עושה לי בעיות?
הם לא יעשו דבר.
המסך רוצה תמיד שהרזולוציה תיהיה רחבה, מתי שאני נותן לו את זה זה מסתדר, כמו שקרה עכשיו.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "אינ אלך ולחברה ומה אני אגיד..."
תגיד שהמסך לא עובד. אתה מנסה להפעיל משחק, ומקבל את ההודעה הזו. בדיוק מה שכתבת כאן. המסך אמור לתמוך בכל הרזולוציות היותר נמוכות מהרזולוציה הטבעית שלו, ואם הוא לא עושה את זה, הוא לא תקין.
מכיוון שזה באג כל כך ידוע, אני מניח שלא ילכו להתווכח איתך בכלל. ואל תדאג, לא יחליפו לך מסך, יחליפו רק את כרטיס עיבוד התמונה או משהו כזה.