15-11-2004, 00:17
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.04
|
|
ניסיתי ויש בעיות
שלום פיני אלבז,
אשמח אם תוכל להמשיך ולעזור לי.
ביצעתי את כל התהליך שתיארת והכל עבד לפי מה שתיארת למעט העובדה שבמודם שלי אין SETUP תחת תפריט ADVANCE אלא SYSTEM ועוד שינויים שונים. לאחר כל התהליך חיברתי את המודם\ראוטר להאב והוא לא הצליח להתחבר לנטוויז'ן. הנורה השלישית (הקידמית ביותר) של המודם מהבהבת באיטיות ירוק כתום, ולסירוגין, לאחר כמה היבהובים חוזרת לכמה שניות לכתום וחוזר חלילה. נראה שהראוטר מנסה להתחבר לנטוויז'ן ולא מצליח. המודם, כאשר הוא מתפקד כמודם לפני הקינפוג לראוטר מתחבר יפה לנטוויז'ן עם אותו שם משתמש וסיסמא, דרך אותו קו באותו שקע. בתור ראוטר הוא לא מצליח.
אני מציין שוב שכל התהליך שאתה מתאר הלך חלק כולל אישור UP בהכנסת שם המשתמש והסיסמא. אין לי עניין בפתיחת פורטים בשלב זה.
מישהו אמר לי שבזק עובדים עם PPPoE ולא PPPoA עם כמו שאצלך בקובץ ה-INI שצרפת. מישהו אחר אמר לי שיכול להיות שעבור הגירסה הזאת של המודם, החדש יותר, צריך אולי קובץ INI אחר לקינפוג המודם.
אגב, אני מצליח להחזיר את הראוטר חזרה למודם. ולהפכו חזרה לראוטר בעזרת שני הקבצים שצרפת אך בתור מודם מחובר למחשב יחיד הוא מתחבר לנטוויז'ן בקלות ואילו בתור ראוטר הוא לא מצליח. הקו תקין, ומחשב יחיד מתחבר דרכו לנטוויז'ן ב- ADSL ללא בעיות.
מה לדעתך יכולה להיות הבעיה במקרה זה.
|