07-09-2005, 20:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
1. כפי שאמרתי, את לא חייבת להסכים איתי, בדיוק בשביל זה שאלתי ופתחתי סקר, בשביל לראות באמת, כמה לכאן, וכמה לכאן. אני מביע את הדיעה שלי, ואינני קובע כי הרוב רוצה בהקטנה. לפני שאני מבקש מהמנהלים לעדכן את התקנון, אני פותח אשכולות סקר בנושא, בצורה הכי יפה, נקיה ודמוקרטית שאפשר.
2. לא עקבתי בנוגע לאשכולות שבהן הגיבו בנועג לגלילה. את מזכירה לי את הוויכוח הישראלי פלשתינאי, מי היה קודם, מי לקח, ולמה עד 48 לאף אחד לא היה אכפת מהם...
עזבי - זה לא רלוונטי מה היה לפני שנה. היום יש בקשה של אי אילו חברים בפורום המבקשים שיתחשבו בהם. אפשר להתחשב, ואפשר שלא. כל מה שביקשתי, הוא לדעת כמה לכאן, וכמה לכאן.
אני לא מתרגש מהתגובות שלך, ניר ומשה, קיבלתי תגובות דומות גם באשכול ה"פיגוע" ועדיין בסופו של דבר נראה כי הרוב רצה להסיר את ההגבלה הספציפית ההיא.
3. דעתך "לעזאזל עם כולם" איננה בגלל שהיא מנוגדת לדעתי... כנראה שגם אחרי הפעם השלישית לא הבנת, אז אסביר את עצמי שוב (אני מאוד סבלני, אני מוכן להסביר לך גם 100 פעמים עד שתביני):
החוק החדש בא לעזור למי שיש רזולוציית מסך קטנה -> רואה תמונות בגדול.
לא לעזור לי להיות "המגניב של הפורום" או משהו כזה. תאמיני לי שיש לי עוד דברים לעשות בחיים שלי חוץ מלריב איתך ועם ניר (עם משה אני רב כל יומיים אז זה לא מיוחד).
אם היית אומרת: "לדעתי חבל לאבד פרטים בתמונה" הייתי אומר "סבבה, זו דעתך", אבל את אומרת "אצלי זה נראה בסדר - לדעתי צריך להשאיר כמו שזה..."
אם הבנת את ההבדל - סבבה, אם לא - גם סבבה.
הצורה בה הגבתי היא הצורה בה את הגבת, מנקודת מבטי. לא נעים לך? שקלי מילים בפעם הבאה (ואני מתרגם מתוך הטקסט שלך: "מתן, זה בסדר גמור אם מדי פעם מישהו לא מסכים איתך"
מה, באמת?? אוי מותק... תודה על העידוד.. לרגע חשבתי שאין לי חברים יותר בעולם.
"זה לא אומר שאנחנו לא מבינים את ההסבר הראשוני שלך, ושאתה צריך להסביר לנו שוב"
הנה, בעובדה עדיין לא הבנת לפי התגובה האחרונה שלך... למעשה, הפסקה הזו, מדברת בדיוק על אי ההבנה שלך.
מה זה "שופר"?
שום דבר לא שם אותי בשום מקום. להבדיל מהמנהלים, להם יש תפקידים מוגדרים, אני יכול להציע איזו הצעה שבא לי, לבדוק עם חברי הפורום מה לדעתם בנוגע להצעה שלי, לשכנע או לא לשכנע, ולעשות או לא לעשות עם זה משהו... אם אני חושב שיש אפשרות לייעול הפורום (כמו במקרה הזה), אני אציע אותו דבר ראשון למשתמשי הפורום, ואם תהיה הענות, אציע את זה גם למנהלים. זה הכל.
מסובך?
לא חושב. אבל אני מוכן להסביר לך את זה שוב.
בנוגע למי שמדבר איתי באייסיקיו בפרטי - אני לא דובר שלהם או משהו... אבל אני יכול לקבל טעימה מהלך הרוח בפורום גם מהציבור הדומם. לפעמים אני אפילו מסכים איתו, מה שמעודד אותי לצאת ולנסות לתקן את הפורום, לפי ראות עינינו.
כן - כן.
לא - לא... לא קרה שום דבר.
לא מבין איך הגענו לפה בכלל.
|