04-08-2009, 22:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.03.03
הודעות: 12,004
|
|
בכיף :)
למרות שאני די... מאלתרת... השתדלתי לפרט.
הכנות מראש-- זוג פילה אמנון, ישבו כ 20 דקות במיץ לימון טרי.
- לבבות ארטישוק של סנפרוסט. (אם רוצים להשקיע, אפשר לבשל מראש 5 דקות במים ולימון)
- חומוס אורגני, שהוכן מוקדם יותר- הושרה במים בערך 24 שעות ומבושל כ... שעה. (בנוגע לחומוס, זה מאוד משתנה... אני לא מודדת זמנים אלא בוחנת אותו עד שהוא רך אך לא רך מידי)
רוטב עגבניות- - פלפל ירוק חתוך לקוביות יחד עם בצל מאודים במים.
- אחרי שיש סימני התרככות - פלפל אדום חריף ו 4-5 שיני שום פרוס דק נוספו לאידוי.
- לאחר כדקה - אורגנו יבש.
- לאחר כ2 דקות - קוביות של עגבניות (התבקשתי "להטביע" אז.. שמתי הרבה, אפילו גם שרי) ומיץ עגבניות.
- לבבות הארטישוק (שטוף בטמפ' החדר).
- לאחר שהלבבות רכים- הוספת עלי בזיליקום, מלח ופלפל שחור גרוס לסיר.
שלב התנור-
תבנית זכוכית, הנחת הדג, עליו עוד כמה עלי בזיליקום,
פיזור כ 200 גרם חומוס מבושל ושפיכת הרוטב על הכל.
ישב בתנור בערך 20-30 דקות בטמפ' 150.
_____________________________________
|