11-11-2008, 08:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
דג סלמון פשוט, עם לימון
המתכון מכין שני מנות
מצרכים:
שמן זית,
לימון,
טימין,
מלח,
צמחיה טרייה מהגינה (אורכנו, טימין, בסיל ועוד.. מה שיש)
לוקחיפ מחבת ושמים שמן זית מחממים את השמן זית שיהיה חם מאוד ואז שמים על אש נמוכה , שמים את חתיכות הדג כשהצד של העור על השמן זית מתבשל (צעד זה מאוד חשוב!!). כאשר עושים את זה אפשר לראות שחתיכות הדע מתכווצות.. זה מה שצריך להיות..מתבלים.
כשראוים שזה מוכן (שמים לב כי רואים הבדל בצבע של ה"בשר" ושמים לב כי זה מרגיש ויתר כמו חתיכה אחת,
הופכים וצד השני עד שמשחים, מטגנים גם בשני הצדדים האחרים(זאת אומרת ימין ושמאל)
עד שהצבע משחים
נ.ב. אפשר להכין קוסקוס או אורז כתוספת.
|