06-05-2007, 00:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
אחחח... זו היתה טעות לצפות באשכול הזה עכשיו, אני ממש יכול לדמיין את הריח...
כמה טיפים שלמדתי במשך השנים מפה ומשם:
1) לפזר תפו"א, בטטות, ארטישוק ירושלמי וכו' (שלמים) בגבול בין העוף למלח
2) לחתוך פרוסות תפו"א אדמה ולהניח מתחת לעוף, הן סופגות מיצים וטעמים מהעוף...
3) אפשר גם לפנק את העוף בליטוף עדין של איזו מרינדה (שום, שמן זית, עשבי תיבול) או רק שמן זית או גם סתם עלי רוזמרין למי שאוהב
4) יש הנוהגים לצפות את התבנית והעוף בנייר כסף - אני נגד...
5) רק שמעתי /קראתי אך טרם ניסיתי, למי שממהר או אין לו הכישרון להכין מלית כמו ליבני - לדחוף לעוף (יצא חרוז...) לימון מחורר
ליבני, עכשיו שהוכחת שיש לך את זה, אנו מחכים לעוד !!!
|