21-02-2008, 13:39
|
|
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים
|
|
חבר מתאריך: 01.01.06
|
|
להלן משנתו של דוכיפת_כבוד
מדרסים - הנעל הצבאית שטוחה ולא נוחה במיוחד, קנה מדרסים בחנות צבאית ולא מוכנים מראש סתם יקר
מנעולים - אני קניתי רבעייה של קטנים וזהו , לא צריך עוד 2 גדולים, ינסו לדחוף לך אבל לא צריך
גרביים - בעיקרון אתה מקבל 9 זוגות אני קניתי עוד 6 למקרה של גירה של שבועיים בשבת הבאה שאני יוצא אני אשלים את הציוד
גופיות קצרות - מקבל 3 מהצבא קניתי עוד 6 ( משלם על חמש מקבל 6 מתנה) שים לב זה אופציונלי נראה לי שאני אצטרך עוד אבל לא רוצה לקנות כרגע
גופיות ארוכות - מקבל 3 קניתי 6 אותו הדבר כמו הקצרות
גטקעס - אני לאיודע עד כמה זה חיוני , אני לא ראיתי את עצמי לובש את זה, אבל החבר שלקחתי איתי אמר שזה מצוין וחשוב
תיק רחצה - אופציונלי אם יש לא לקנות חבל על הכסף
משחת נעליים - צריך להביא מהבית אתה לא מקבל מהצבא לעומת זאת מברשת נעליים אתה כן מקבל לכן אל תקנה למרות שינסו לדחוף לך
כפפות - אני מאמין שיש לך אם לא, זה מומלץ מאוד
טוש- תקנה זה חשוב
שק כביסה - אל תשים את הכביסה בשקיות היא תסריח זה דבר חשוב
קניה בבית מרקחת\סופר פארם\ניו פארם
כלי רחצה למניהם - שמפו משחת שיניים , קצף גילוח וכל זה..בקיצור כל מה שאתה זקוק לו
משחה נגד שפשפות - חשוב מאוד אל תשכח ואל תזלזל
אקלין לחיטוי נעליים ורגליים - שוב לא לזלזל זה חשוב מאוד אתה הולך לעבודה אינטנסיבית
אסלנית - בטירונות זה חובה ( אסלנית זה מה ששמים על האסלה אם לא רוצים שיהיה מגע בין הישבן לאסלה ) בקיצור חובה
לבלו או ווזלין לשפתיים - שוב גם אם אתה לא משתמש זה חיוני בלילה קר ויש יובש חבל על מי שתבוא הביתה לנשק אותה
כלים קטנים לסבון - שוב ינסו לדחוף לך את זה בכככאש וכל זה אבל תלך לסופר ותקנה יותר זול
כלי למברשת שיניים - במקום שקיות שומר גם יותר טוב
מצית - תמיד טוב שיש
דברים לקניה במשביר בגלל שזול והם פושטים רגל
תחתונים - תיקח מספיק שיהיה לך
תחתוני בוקסר - גם אם אתה לא רגיל תיקח בגלל שזה מצוין לשפשפות אני מתכנן לקחת 2 זוגות בגלל שבדרך כלל אין לי זה משתנה מכל אחד לאחד
מכנסי ספורט - צריך למדס למרות שיש לכל האנשים בבית צריך לרשום את זה למי שישכח
כפכפים - שוב, לרוב האנשים יש , אבל זה חובה למקלחות.. באמת אני לא הייתי רוצה לחזור עם פטריות ברגליים
ציוד לפקל כיסים שיש בדרך כלל בבית
עט - פנקס מקבלים מהצבא , חיוני שיהיה עט
אולר - חשוב שתמיד יהיה עליך
דברים שינסו לדחוף לך ולא צריך בשיט
מראה בילתי שבירה - לא צריך לקחת מראה בכלל, יש לך במקלחות ולכן אין צורך
קוצץ ציפורניים - אל תקנו, תמיד יש בבית רזרבות , ותמיד אפשר ביום שבת בבית לגזור ציפורניים
סיכות ביטחון- נחמד מאוד , רק חבל שמקבלים בגיוס
סכין גילוח חדשה - אתה מקבל בגיוס מהאגודה למען החייל, לא להסתמך על זה אבל לקנות את זה בפעם הבאה שיוצאים שבת אם חסר.
שקיות חימום לרגליים - שמעו נראה לי זה רק למי שממש רגיש
דברים שמקבלים ביום גיוס ולא צריך לקנות - מיתרים, כיסוי דיסקית, איזולירבנד, כיסוי לשעון, אטמי אוזנים, סכין יפני ( ראו אולר), טסטר, משחולת, פלנלית, שמן לנשק, פנקס, כדור להחרשת מים, גומי למכנסיים, גומי למחסנית