14-06-2015, 21:37
|
תחמושת בע"מ
|
|
חבר מתאריך: 09.03.04
|
|
אם כתבת את מה שכתבת ב"הומור", אני מודה שלא ממש הבנתי אותו, ניחא....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Benjamin Willard שמתחילה ב "תרבות המערב הביאה עלינו אסון!!!! גברים מזדיינים ברחוב! וגם נשים! ז"א בנפרד!"
גם כותרת קצת פחות היסטרית יכלה להתאים ...אבל שוב...שיהיה....
ואם דעתי בעניין בכלל מעניינת...
ככלל, אין לי שום בעייה עם איש מחברי הקהילה הגאה כאן בארץ, ממש לא!
לא ממש מעניין אותי עם מי ההוא הולך לישון ולא מעניין אותי מה ההיא עושה עם חברה שלה !
אין לי שום בעייה עם מי שמגדיר עצמו כהומו סקסואל או מישהיא שהיא לסבית רק בגלל היותם שכאלה!
אני אודה ואתוודה עם זאת שכן יש לי בעייה עם כל עניין המוחצנות המופרזת והפרובוקטיבית באשר היא! אני כנראה פספסתי כאן משהו בעניין הזה ולא ממש מצליח להבין מה העניין הזה? פספסתי וזה בהחלט גורם לילאי נוחות כפי שאולי לך או לאחרים כאן! וואלה... לא מצליח להבין...
האמת היא שזה באמת מעניין, מדי בוקר אני שותה את הקפה בבית קפה מקסים שאחד הבריסטות בו הוא הומו סקסואל ואין לו שום בעייה עם לדבר על זה וזה תמיד בהומור ותמיד ענייני וממש אחלה, אני חייב לומר שבין הלקוחות הקבועים במקום יש גם זוג הומואים עם ילד / תינוק קטן , אנשים מקסימים שהלוואי והרבה זוגות סטרייטים היו משקיעים ונותנים כמו שהם נותנים ומשקיעים בילד שלהם...בחיי....
משיחות "על הקפה" של הבוקר בימים האחרונים , בהחלט עלה עניין שבוע הגאווה הזה ואיש מהם לא חש צורך להגיע, לצעוד, לחגוג משהו...נהפוך הוא, אני חייב לומר שהם אפילו מאוד מסתייגים מכל זה....
זה מעניין...
מסתמן וכך אני מבין, שהקהילה הזו מרכבת מכל מני סוגים וטיפוסים(לא מוצא מילה אחרת להגדיר זאת כרגע) שחלק מהם חי את הפרובוקציה וההבלטה עד כדי בוטות עבור מי שמביט מהצד ויש שפשוט חיים את חייהם כאחד האדם, עובדים, בורגנים, חיי משפחה... ולי אין שום בעייה איתם...ממש לא!
תכל'ס, אני לא בטוח מה עדיף כבר, מסיבה או מועדון שרוב הקהל בו הוא עארסים או מחברי הקהילה המדוברת....
חומר למחשבה...
נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 14-06-2015 בשעה 21:40.
|