|
01-10-2006, 15:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
ציזבט אב"כי...
אני מכיר בחור שיש לו את המראה האמין שהצליח להשתמש באותו סיפור מטורף תקופה ארוכה, ועוד עבד לו.
הבחור שירת ביחידה עורפית בתחום ההתגוננות מפני אב"כ, ככה שהיה לו יידע מעמיק בתחום, אבל תיאורטי בלבד.
במהלך התקופה הפרועה שלו (שנגמרה קצת לפני זמני לצערי) הבחור היה אלכוהוליסט למחצה, וכשישב בפאבים בתל-אביב, אחרי כמות נכבדת של אלכוהול, כמו מסביב לדיוואן, הדאווינים מתחילים לעוף באויר,
והוא מתחיל לספר, על כמה שאב"כ זה דבר מסוכן, ושהוא חלק מסיירת אב"כ מקצועית שאחראית על טיפול בהתקפות אב"כ.
כמובן שבשלב הזה מישהו שואל "על מה אתה מקשקש, ישראל לא הותקפה אף פעם בנשק בלתי קונבנציונאלי". התשובה הייתה "אה, אילו רק הית יודע".
דלקת הריאות של קדאפי ב 93? זו שכמעט הרגה אותו? האמריקאים הנחיתו אותנו על החוף, החבר'ה של השייטת הביאו אותנו לתוך הבית שלו. איך עשינו את זה אתה שואל? לא יודע, להם יש את המקצועיות שלהם, לי את המומחיות שלי, הם דואגים שאני אגיע לשם בחיים, אני מפזר את החל"כ ומטפל בו ככה שהם לא יהרגו את עצמם עם החומר שלנו..., רק שביציאה העיניינים הסתבכו, היה קרב נורא, לא יודע מה בדיוק הלך שם, ירו עלינו מכל הכיוונים והחבר'ה של השייטת הכניסו אותי לרכב ועפנו משם, רק שהאמפולה של החומר נשארה שם, ככה הם הצליחו לתת לו את התרופה הנכונה בזמן"
"חאלד משעל בירדן? המוסד הכניס אותנו פנימה, היה קשה לתפוס את החת'כת ___ הזה, פעמיים חיכיתי לו שעות ברכב והוא נעלם לנו, אחד החברים הכי טובים שלי היה זה שבסוף הזריק לו את הרעל..."
אסד האב? ממזר בן ממזר, חבר'ה שלנו חיכו לו כל כך הרבה פעמים, בסוף מת באופן טיבעי ה___ הזה..."
"החפץ החשוד שמצאו לפני חודשיים במשרדי הממשלה? מה אתם חושבים, בשביל סתם מטען עושים כזה בלגאן? זה היה מטען כימי מתוחכם, רק שהחבר'ה של סיירת יעל גיבורים גדולים על חנ"מ, זה הורג אותך מהר, בלי כאבים, כשהם מבינים מה חומרי לחימה כימיים עושים לך, הם לא מוכנים אפילו להסתכל, שלא לדבר על לגעת בזיפת הזה, אז צריך מופרעים כמוני שיסגרו את העבודה, הם עושים את העבודה הקלה של לחתוך את החוטים ואני העברתי את כל החומר הכימי למיכל אטום, טיפלתי בו ולקחתי אותו איתי לרמת חובב, מה אתם חושבים, אני סתם משתכר פה הערב? עם 2 פעולות גדולות בחודש ועוד כוננויות שמקפיצים אותי כל שני וחמישי, בלי הכמויות האלו של אלכוהול היו צריכים לאשפז אותי באברבנל, כמו את רוב יוצאי היחידה שלנו, אפילו מדברים על לפתוח שם מחלקת אב"כ במיוחד בשבילנו...."
וכך הלאה וכך הלאה באותו אופן.
אני מקווה שמיותר לציין שכל הדוגמאות האלו לא היו ולא נבראו, אבל בין הדמיון הקודח של אלכוהוליסט למחצה, והרצון של אנשים להאמין לתאוריות קונפירציה, הוא טוען שזה עבד מצויין, במיוחד על הבנות מהמוצא שלו, ששמעו כבר 50 פעם שכל נהג בגייס היה לפחות יוצא שלדג. זה לפחות היה סיפור חדש...
|
|