05-03-2013, 17:08
|
|
|
חבר מתאריך: 05.06.07
|
|
פורום זו לא שיחת טלפון. אני לא חייב להגיב בטווח הזמן שנראה לך
יש תקופות שיש לי זמן וסבלנות לכתוב ולהגיב בפורום, ויש שלא.
(או במלים אחרות: "אני אגיב בזמן ובמקום שנראה לי ")
ממש אין לי רצון להיכנס לכל הפרטים הבאים ולבזבז זמן כתיבה על העניין הפעוט הזה, אבל אתה לא מותיר לי ברירה.
הייתי עסוק יותר בכמה דברים אחרים, ולא כתבתי בפורום כמה זמן כפי שבדיקה פשוטה מצידך היתה מעלה. אילו היית בודק את רשימת ההודעות שלי בקישור למטה, היית רואה שהודעתי האחרונה הייתה ב-01-03-2013, 15:41 . כלומר, שמאז שכתבת את הודעתך הראשונה
ב- 01-03-2013 18:18 , ועד להודעתך השנייה ב- 03-03-2013 17:43 , לא כתבתי בפורום ולא הגבתי גם לאף הודעה אחרת, מחוסר זמן, והיו לי כמה עדיפויות אחרות יותר חשובות.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/se...earchid=6968428
בנוסף, גם אם קראתי את הודעתך, כתיבת תגובה דורשת זמן.
ולא, והתגובה שלי לא היתה אמורה להיות רק תגובה קצרה של "תודה", אלא היו לי עוד כמה דברים לכתוב ולהגיב עליהם, ולכן דחיתי את התגובה הזאת ועוד כמה תגובות לאנשים אחרים, אתה לא היחיד. ויש תגובות רבות שאני רוצה להגיב עליהן, אך משאיר אותן בלא תגובה מחוסר זמן, וסדר עדיפויות.
*) עוד הוכחה שטענתך מופרכת (ושוב, אתה לא מתיר לי ברירה אלא להיכנס לפרטים הקטנים והלא חשובים הללו):
כפי שניתן לראות, כתבתי לך בעבר תודה ... כך שאתה גם לא יכול לטעון שבאופן עקרוני איני משיב לך בתודה.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...727#post4377614
*) מוזר, אבל כאשר אני חושב על זה, כאשר אני כותב תגובות בפורומים, מעולם לא ציפיתי שמישהו ישיב לי בתודה, ולא באתי בטרוניות לאף אחד (זכור לי שאמרת שאין לך כל כוונה לייאש אותי... )
שלא השיב לי כך בטווח זמן מסויים או בכלל, מתוך הבנת אופן הכתיבה בפורומים.
*) ועכשיו לעניין עצמו: תודה על ההסברים שנתת לעניין הריבועים על הטיל
*)
ציטוט:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי tec
אני לא מומחה לטילים ואולי לא מכיר טילים דומים שיש בהם כזה דבר, אבל אני חושב שאפשר לומר די בוודאות שאם לא לכל הטילים האחרים, אז לרוב הטילים האחרים אין בולם זעזועים כזה.
אפשר לומר בוודאות, אבל זה לא יהיה נכון. מינעלים מסוג זה קיימים בצורה זו או אחרת לטילים רבים המשוגרים מזביל או מסילו. גם לחץ יש, גם לשרביט קסמים, וגם לעוד רבים וטובים.
|
קביעתך שדבריי לא נכונים, ממש לא הוכחה, ונראה לי שאינה נכונה.
אמרתי שלרוב הטילים האחרים אין בולם זעזועים כזה (עם הריבועים).
גם אם לטילים רבים יש דבר כזה בצורה זו או אחרת (ואני דיברתי רק על ה"ריבועים" הנראים על הטיל, לא על "בצורה זו או אחרת"), זה עדיין לא עושה אותם ל"רוב הטילים", כלומר יותר מ-50% מהטילים.
*) דרך אגב, לא הבנתי אם זה בולם זעזועים או מנעל או שניהם
נערך לאחרונה ע"י tec בתאריך 05-03-2013 בשעה 17:14.
|