28-08-2010, 09:41
|
|
|
חבר מתאריך: 29.10.06
|
|
ביקורת על השירות של צחובוי
חייב לשתף וזקוק לסיוע -
מזה שנים רבות אני מוצא את עצמי נזקק למגיני הוקרה, מתנות שונות וכו'. היתרון היחיד בצחובוי הוא אולם התצוגה שלהם, אך מזה שנים, רמת השרות והיחס הם מתחת לכל ביקורת - ההתנהלות היא מונופוליסטית ומתנשאת, אך מה שמרגיז באמת הן התקלות, שלא אמורות לקרות בגוף כל כך ותיק - אי עמידה בזמנים, כיתובים לא נכונים, מוצרים לא נכונים וכו'.
(אני חושב שרק פעם אחת הצלחתי לקבל מה שהזמנתי בזמן).
אתמול (שישי) הגעתי לאולם התצוגה בתל אביב, על מנת לבחור מגן הוקרה למפקד המסיים תפקיד.
במשך כשעה, לכל ארבעת הלקוחות שנכנסו לשם על מנת לאסוף את הזמנתם, היו תקלות חמורות (כיתובים לא נכונים, מוצרים לא נכונים וכו').
השיא היה -
עמותת סיירת הצנחנים מחלקת למשפחות השכולות שלה תשורה לחג במסגרת אימון היחידה בצפון, אחת מנשות העמותה הגיעה לאסוף את ההזמנה, בפעם השניה! לאחר שהוזמן לה מוצר לא נכון, עכשיו קיבלה שוב מוצר לא נכון, שאינו הולם כלל שי למשפחה שכולה, שי שאמור להימסר למשפחות ביום א' הקרוב.
מעולם לא נתקלתי במצב כזה - היא פרצה בבכי ואומרת להם - "איך אמסור שי כזה למשפחות שכולות, זה פשוט לא הולם" ואנשי צחובוי, אומרים לה שוב ושוב: "נו באמתXXX, מה כבר קרה?? לבכות בשביל דבר כזה???", "אנחנו נטפל בזה בשבוע הבא" (אנחנו מדברים על יום שישי בבוקר כשזה אמור להימסר ביום ראשון).
החובבנות והעדנות ובעיקר חוסר הרגישות, שברו אותי, כשדמעות בגרוני, פשוט קמתי והלכתי.
עכשיו אני מחפש מקום אחר בו אוכל להמשיך ולהכין את המגינים שלי - למי יש מידע והמלצה על מקום מקצועי ושירותי?
ולגביי מי שיחליט להמשיך לבצע את רכישותיו בצחובוי - זו החלטתו.
תודה.
ברלב.
|