04-12-2015, 22:02
|
|
|
חבר מתאריך: 09.06.13
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shalomco
אגב , רק בחודש האחרון דיברו על מפגש בחדרה , הזיזו להרצליה ולא היה כתוב באיזו שעה ,
לפי דעתי השעות של אחה"צ יותר נוחות לרוב האנשים העובדים , אפשר להגיע לאחר העבודה .
יש אנשים בפנסיה ולהם אין בעיה להגיע .
חבל שלא מתחשבים , תהנו .
|
שלמה, אין שום קשר לפנסיה או לפנסיה מוקדמת .....
יותר משמונים אחוז מהמציגים בתערוכה השנתית של מועדון הדגמים הם אנשים עובדים במשרה מלאה וכולם מוצאים את הזמן או מבקשים חופש מהעבודה מתוכנן מראש.
יצא לי לראות גם מבקרים שהם אנשים עובדים שבאים עם הנשים והילדים לתערוכה.
גם אני שהייתי עוד בקבע ואז לא הייתי חבר מועדון, הייתי מכין את הבוס שלי חודשיים מראש שבחנוכה אני לוקח חופש בשביל התערוכה, עניין של רצון ותכנון מראש.
בכל מקרה, אני לא שופט אף אחד ובטח שלא אותך ידידי אם אתם לא מצליחים להגיע עקב אילוצי עבודה, איש איש כרצונו יחיה.
לגבי מפגש של בוני נייר, זה מפגש הרבה יותר מצומצם שגם תלוי בכמות המשתתפים ולכן בשנים שהוא התקיים, הוא התרחש בדרך כלל ביום שישי, בו רוב האנשים לא עובדים.
במקביל, יש מפגש חודשי של מועדון בוני הדגמים והוא מתקיים במרכז הארץ וזה תמיד בשעות הערב.
המפגש השנתי, זה כבר סיפור אחר עם אילוצים אחרים ואני מאמין שהוא מתקיים בחנוכה ובשעות הצהריים עד אחר הצהריים מסיבות מסויימות שוועד המועדון נתן עליהם את הדעת....אני מאמין שאוריאל ואשר שמילוביץ יוכלו לפרט הרבה יותר טוב ממני כי הם חברים מאוד וותיקים במועדון, אני בסך הכל בקושי שנתיים וחצי חבר מועדון.
לילה טוב ושבת שלום.
נערך לאחרונה ע"י יואב הוזמי בתאריך 04-12-2015 בשעה 22:07.
|