24-06-2005, 15:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
|
|
סנדביץ' עסיסי ונוטף.
לוקחים שתי פרוסות לחם, על פרוסה אחת מורחים מיונז, על הפרוסה השניה מעט חמאה.
חותכים עגבניות ובצל לפרוסות דקות, מסדרים שכסה של עגניה על אחת הפרוסות, ממליחים, שמים פסטרמה איכותית (או כתף בקר, או שילוב בין פסטרמה ושינקן וכו' אני מעדיף לשים אותה בפיסות קטנות ולא בפרוסה גדולה על מנת לאפשר מעבר נוזלים טוב יותר בין שכבות הסנדביץ'), מורחים מעט חרדל, מסדרים פרוסות בצל, פרוסות עגבניה, ממליחים, שכבה נוספת של פסטרמה, חרדל, בצל, עגבניות, ממליחים, מזליפים מעט שמן זית, וסוגרים עם הפרוסה השניה
אני לרוב נוהג לחצות את הסנדיץ' לשני חלקים, על מנת להקל במלאכת האכילה.
אגב, במקום פסטרמה אפשר גם לשים חזה עוף צלוי (קר או חם).
וכמובן, אפשר להוסיף עוד כל מני ירקות טריים, מוחמצים או קלויים, תבלינים (טבסקו יקפיץ לכם את הסנדביץ') וכו'.
|