03-09-2005, 19:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
וואו, השבוע עבר לי ממש מהר
טוף, אז מה היה ?
קודם כל - הזינו לי דרגת סמל ושבוע הבא מעניקים לי אותה, מה שאומר שיש לי יתרת שירות - חצי שנה .
המפקד שלי בירך אותי בתארים הבאים : "חיילת מעולה, מצטיינת, משקיענית מאוד" בהמלצה לדרגה, חמוד
ביום רביעי נסענו ללטרון כל האגף + כל הקצינים שהיו כפופים לנו להינתקות לסיכום + ארוחת צהריים חגיגית .
והעוזר של המפקד שלי שלח אותי עם הנהג שלו מלטרון לצריפין להביא קצינה שעזרה לנו בהינתקות, התחרפנתי ממנו לגמרי - הוא נהג לי על 20 כל הדרך ועוד הלך לאיבוד !!!
בחיי, אם היה לי רישיון צבאי הייתי מעיפה אותו מההגה ועושה את הדרך לשם במחצית הזמן (לקח לו שעה הגעה !)
למזלי בדרך חזרה ללטרון היא נהגה וכך הגענו תוך פחות מחצי שעה ואמרתי תודה לאל, איתו אני לא נוסעת שוב .
יום חמישי היה לי יום די טוב, עד שאחד החליט להרוס לי אותו בצורה די בוטה (סיפור ארוך שאין לי כוח אפילו לפתוח אותו) .
ובערב חבר שלי לקח אותי לסרט "האי", הייתי כ"כ מותשת מהיום שפשוט נרדמתי 1/2 שעה אחרי שהתחיל הסרט....
בשישי בבוקר חזרתי הביתה מחבר שלי ויצאתי לבלות עם ההורים, הם קנו לי כרית מדליקה מ"גולף אנד קו" .
אח"כ ישבנו לאכול ב"קפולסקי" והיה ממש כיף, סה"כ כל השבוע אני בצבא ולא יוצא לי להיות איתם הרבה כך שסופי השבוע אני משתדלת כמה שיותר להיות עם המשפחה .
עוד חדשות - אוטוטו אני נרשמת ללימודי פסיכומטרי וכבר התחלתי גם לבדוק לימודי מחול לשנה הבאה (שאותם אני כנראה אדחה לאחרי הפסיכומטרי כי לא בטוח שיהיה לי זמן לשלב) .
וזהו, שיהיה לכולנו שבוע טוב, מעניין ופורה,
רחלי .
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 03-09-2005 בשעה 19:52.
|