02-09-2005, 11:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.05
|
|
אווח איזה בעסה..
לק"י
יש לי את אותה המורה משנה שעברה,שאף אחת לא אהבה אותה(וזה נאמר בעדינות..).ויש לי לפגוש 180 בנות(אני בת),הרבה פאקצות,כמה חברות טובות ובקיצור יותר מדי אנשים.אני לומדת באולפנה,ככה שיש רק בנות,הבנים היחידים הם-מורים או רבנים,ולפעמים בנים שבאים לאולם פיס שלנו מהישיבה שבאותו ישוב.אני שונאת את המקום הזה,אבל אני לא רוצה להיות בפנימיה,אז נדפקתי.הבצפר שלי הוא מיצג מתנחלי ראוי:כל שניה מורה בהריון וכל שניה עוד מורה מצטרפת אליה.זה נחמד דווקא,אבל המורות שבאמת נמאס לראות,לא נכנסות להריון כי הם כבר מבוגרות יותר,ומחכות לנכדים.בכל מקרה,יש גם דברים נחמדים באולפנה.לא הרבה אבל יש.היינו אמורים להתחיל ללמוד ביום רביעי,אבל בגלל שיש אנשים משירת הים בפנימיה,העבירו את הלימודים ליום ראשון.יצא דווקא טוב.האולפנה שלנו היא גוף פרטי במידה מסויומת,הם לא שובתים אם כולם שובתים,והם די עושים מה שבראש שלהם.אבל לא מבחינת חוק דוברת.מבחינתי זה לא כזה עקרוני,כי גם ככה לומדים כל יום עד 4 ועכשי גם יהיו לי יומים עד 5.ומבחינת הבגריות,אז נדפקתי.נו,מילא.בכל מקרה נראה מה יהיה ביום ראשון...(שגם בו אגב,אנחנו לומדים עד 4..בני זונות!!!!!)כמו שאתם רואים אני לא דתיה מוחונכת,אבל יהיה בסדר.בעז"ה..=)יומטוב.