02-09-2005, 22:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.05
|
|
אממ קודם כל...
אני באמת מצטער על הדברים שירעו לך בחיים אבל אל תשכח שחיים הם לימוד עצמי וכל דבר אשר קורה בחיינו הוא עוד דבר מה ללמוד. אני יותר ממאושר לשמוע שנפטרת מסמים ועל אף כל הבדידות והבעיות נשארת נקי וחזק.
אני לא מאמין שאם הייתי גר בעיר אחרת דברים היו שונים, כל אדם מגיע לחוות חוויות שונות ומסוימות שנקבעו לו מראש, כמו רשימה של מטלות שאותם עליו לעשות. לצד רשימה זו יש גם רשימת אנשים "פוטנציאלים" שאותם עליו להכיר, אם ויצא לו להכיר מישהו שלא מופיע ברשימה הקשר ינותק מיד כי זה לא אחת המטלות שלו. עיר אחרת לא הייתה משנה דבר, אם הייתי גר בעיר אחרת זה כי הייית צריך לגור שם אבל אתה לא צריך, אתה צריך לגור בעיירה קטנה בצפן ושם לחיות, זה החיים שאליהם הגעת.
הסמים היו עוד שלב בחיים שהיית צריך ללמוד, ולמדת, הצלחת להתגבר עליהם ולעבור אותם, אבל אני חושב שמעבר היה קשה מדי בשבילך , עד כדי כך שסגרת את עצמך לחיים נורמליים מסיבת הביישנות, אני לא מאמין שהיית ביישן קודם כי היית רגיל לחיים אבל כעת שחיים אלו עברו עליך להתרגל לשלב חדש קשה לך, ואתה מעדיף את הבדידות בבית כי שם אתה לבד עצמך, נכון זה מרגיש רע, אבל כשאתה בבית אתה בטח מרגיש יותר בנוח מאשר עם אחרים.
מה שאתה צריך לעשות על מנת לטפל בזה הוא להבין מה קרה לך להפתח ולקבל את זה, לקבל שעשנת סמים, לקבל שעברת את זה ואתה כבר לא עושה את זה, ולקבל שעוד שלב בחיים או לימוד ועוד מטרה עברו להן, כעת אתה בשלב אחר שבו עליך למצוא חברים אחרים ומטרות אחרות ועיסוקים אחרים, תפתח אל תפחד לספר לאנשים אחרים על מעשיך בעבר כי הם מיבינו אותך בדיוק כמונו, יתרה על כך, אל תתבייש כי אתה לא שונה מהם, יכול להיות שהם חוו דברים אחרים שאתה לא חווית אבל הם עברו אותם ושכחו וככה גם עליך לעשות.
זאת העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך עכשיו ואם יהיו לך עוד שאלות אתה תמיד מוזמן לשאול בשנית.