אבל הסבירות לפי התמונות כה נמוכה שהשאלות והתמיהות לא מוליכות אותנו למסקנה הנחרצת שלך...
אגב אינני חושב שאתה "טיפלת בתמונה". אינני אף חושב שאתה "מנסה אותנו כאן" !! אני רק חושב שאין לך נתונים נכונים ושמישהו סיפר למישהי שסיפרה למישהו -
בלוף !!!
שמע - הפכתי את הארון - (בשבילך ידיד... ) ומצאתי את הסרבל שלי. טוב, אינני יכול להכנס לתוכו
ואני מתחיל לחשוש שהייתי אנרקסי פעם....
עניינו אותי דוקא השרוולים. ובכן מכיון שבקצה השרוול, ליד כף היד לא היה שום כפתור או ריצרץ' בסרבל אינני רואה שום אפשרות לקפל את השרוולים עד מעלה הזרוע כפי שה"טייס" הזה מצליח לעשות בתמונה.
הבחור שבתמונה לובש
בגדי דגמ"ח רגילים למכנסיים יש כיס אחורי. (אגב עם כיס מלא כזה בישבן לא היה טס רחוק במיראז".... הטוסיק היה מתרסק לחבר של דודתך....
)- גם בגלל לחצי G וגם אם חליליה היה צריך לנטוש. הבחור היה צונח ומגיע לקרקע ערום ממכנסיו.......
ניסיתי גם לזהות את תג היחידה שלו - ונראה לי שהיה מתל-נוף !!
וכאן שרלוק הולמס, נכנס עוד נתון - לי לפחות לא זכור מבנה בתל נוף בו היו תריסי עץ כאלה על צירים מהסוג הזה..... לא הכרתי כל חלון שם - אבל גם לא נראה לי שהיה שם בית בודד עם תריסים כאלה.... אולי......
אבל עכשיו אתה מוסיף שהיה גם צנחן..???? - אני מקווה (ואל תכעס - אינני מנסה להיות בוטה ) שלא נראה אותו גם בחילפת צלילה של שייטת 13 ובמדי סיירת מטכ"ל (מדי צנחנים של אז....).
וכדי להיות בטוח יותר - שלחתי את התמונות היום לשלושה מחברי - עמיתים טייסים ( "על אמת"...) בתקופה שאני מנחש שהיא מקור התמונות - סוף השישימים תחילת השיבעימים, כולם הכירו את כולם בטייסות. דמות הבחור הזה לא הופיעה בשום "מדור לחיפוש קרובים..." לא שלי ולא של חברי.
בחור נאה, שרצה לכבוש את ליבה של דודתך - והרי ה"טובים היו לטייס...והטובות לטייסים...."
אשרי המאמין (המאמינה.....)