03-09-2005, 19:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
היי אליאורי
תראה חמוד, הורים רבים וכל זוג רב, אני לא מכירה אף לא זוג אחד שלא רב שכן כולנו שונים ונדיר שתמיד תיווצר הסכמה בנוגע לכלל הדברים; ובמערכת יחסים מחייבת כנישואים - לכל אספקט יש משמעות רבה .
הדבר החשוב כאן הוא - שאסור לך להאשים את עצמך כי ההורים שלך הם אנשים בוגרים ואם הם רבים זה בזכות מעשיהם ואך ורק באשמתם .
במידה והם אכן עומדים בפני גירושים, עליך להבין שעם כל הקושי שבמצב - לפעמים אנשים לא יכולים להמשיך להיות ביחד מסיבות שונות שתלויות בהם . נכון שמי שסובל מזה בשורה התחתונה הם הילדים, אך כעבור זמן מה לכשמסתגלים לשינוי, אפשר אפילו למצוא בו יתרונות .
אני אתן לך דוגמה של חברה טובה שהייתה לי בתיכון - הוריה התגרשו כשהיא הייתה בכיתה י' והיא נאלצה לעבור דירה עם הוריה ואחותה הקטנה, בעוד שאחיה נשאר לגור עם אביה .
היא מאוד לא רצתה את השינוי הזה כי היו לה חברים רבים במקום מגוריה הקודם והיא הייתה מאוד מחוברת לאבא שלה, אבל רצה כך הגורל והיא עברה לגור במושבה שלי תוך שהיא מבקרת אחת לסופשבוע אצל אביה .
תוך שנתיים לערך, אביה התחתן בשנית ונולדה לו בת, לאחר שנתיים אמה נישאה בשנית ונולד לה בן .
חברתי הרוויחה 2 משפחות חדשות; יודע כמה היא מאושרת כיום ?
- אז נכון שזו דוגמה טובה ויש אנשים שלא ממשיכים לפרק ב', אך זה תלוי בהם לחלוטין ובאיך הם רואים את חייהם .
בנוגע אליך - אתה בפתח שנה חדשה ועושה רושם שהינך מרוצה ואף מאוד מכיתתך, יודע כמה זה חשוב להתחיל ברגל ימין ? -זה מבטיח שאם תתאמץ, השנה שלך יכולה להיות הכי מוצלחת ומדהימה !
בנוגע למחשבות שפוקדות אותך לאחרונה - תראה, מחשבות על התאבדות נובעות מתוך חולשה, אך אני לא חושבת שזה המקום שאתה רוצה להיכנס אליו כי זה קל, הדבר הקשה יותר הוא להתמודד .
אני מבינה את נקודת השבירה שלך כרגע, אבל אסור לך להתייאש ולהרים ידיים כי פרט לאחיך ישנם עוד דברים נפלאים בחייך והם רק ההתחלה, לא היית רוצה לראות איך זה לשרת בצבא ? איך זה ללמוד, לעבוד, להקים משפחה ולהביא ילדים לעולם ?
-כל הדברים האלו הינם פירות של עבודה קשה שכן שום דבר טוב לא מגיע בחינם, וקשיים נועדו להתמודד איתם, אם כולנו נרים ידיים ולא נתמודד עם המכשולים בדרך, איך נתקדם ?
תחשוב על זה היטב ובטוחני שתגיע להחלטה הנכונה - שהחיים יפים ושהם עוד לפניך .
תמיד כאן בשבילך בכל דבר שתצטרף ואל תהסס לפנות,
רחלי .