29-12-2005, 18:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.06.05
|
|
כמה שאלות על קורס
אני נמצאת כרגע בקורס סמב"ציות.. שזה 7 שבועות מתוכם שבועיים טירונות, שסיימנו אתמול... משמע ביום ראשון שאני חוזרת לבסיס אני מתחילה את הקורס באופן יותר אינטסיבי...
מהיום שהתגייסתי אני מנסה לצאת משם, אני אספר קצת את הסיפור בכללי כדי שיהיה רקע... בערך שבועיים לפני הגיוס לא הייתי משובצת לשום תפקיד והתאפשר לי לעבור מיונים (אישיים כאלו) לעיצוב גרפי, ועברתי אותם... הראש לשכה היא אזרחית ובגלל זה זאת בעיה לבקש לשבץ אותי אצלם (הבנתי שבצבא לא אוהבים שאזרחים שעובדים בצה"ל מתערבים להם), אבל היא ביקשה... וכשהגעתי לבק"ום שיבצו אותי כסמב"צית, ביקשתי מהקצין מיון לדבר איתה להסדיר את העניינים והוא הלך לכמה דקות כנראה כדי לברר, חזר ואמר שהוא לא יודע כלום על הנושא... לפי מה שהבנתי כשנכנסים לקורס קשה לצאת ממנו, מצד שני זה קורס שלא כולן עוברות אז כן יהיו בנות ש"יפלו"... שלחתי המון פקסים עם בקשות.. ועכשיו החזירו לי מכתב שהפנייה שלי הועברה ל"בחינת הגורמים האמונים" (לא חושבת שזה מכתב אוטומטי רק כדי 'להשתיק' אותי, כי הם הגיבו גם ספציפית על המקרה שלי).
במהלך הטירונות שלי דיברתי עם המפקדת ואמרתי שאני לא רוצה להשאר בתפקיד, אותה שיחה הייתה לי עם המ"מ, ובמשך כבר שבוע אני מבקשת לראות מש"קית ת"ש כדי לבקש טופס 55 (העברה) ולא נותנים לי למרות שביקשתי כמה פעמים...
עם מי אני מדברת? צלצלתי לקבילות חיילים ולא עונים שמה (אמור להיות פתוח מ5 וחצי עד 8 וחצי)...
מה אני עושה במקרה הזה? חוזרת לבסיס ביום ראשון ומתחילה את הקורס? הם יכולים להכריח אותי להשאר בקורס הזה? יש מישהו שאפשר לדבר איתו ולהסביר לו את כל המקרה ושזה יעבור לטיפולו...? כי במכתב שהחזירו לי רשום שזה בטיפול אבל זה יכול לקחת יותר מידי זמן ואני כבר אסיים את הקורס ואז זאת תהיה בעיה גדולה יותר לצאת משם...
וחוצמזה, מישהו יודע פרטים על סמב"ציות? איך השירות? באיזה בסיסים יכולים לשבץ אותי? איך היציאות? איך הקורס - קשה/קל?
תודה מראש
*עריכה: סורי :/ יצא ארוך ולא שמתי לב, יש גם המון שאלות.. אני אשמח אם תוכלו להתייחס לכמה שיותר מהן... תודה
נערך לאחרונה ע"י Tip Tip בתאריך 29-12-2005 בשעה 18:38.
|