אני לא יודע אם כששאלת כבר ידעת: כלים זהים (מכונים B.Z) הובאו מהחרמון למחנה אורים שבדרום, נצבעו בצבע חום (במקום הלבן של החרמון) ומיועדים לכניסה לרצועה במקרה שהצירים יהיו חסומים. יש לנו תמונות שלהם שיעלו רק בשבוע הבא בהתאם לחזרתו של זיו ולאישור הצנזורה.
הרכבים לא נקראים BZ, אלא BV (קיצור של BVS-206), ואכן מיוצרים ע"י האאגלונדס השבדית. לחלק האחורי אין הנעה - בתוך החיבור המפרקי יש גם ציר הינע, שמסנכן את מהירות שני החלקים. הכלים הובאו לבסיס צה"ל בקרבת הרצועה והועמדן בכוננות למקרה חריג בו כל צירי התנועה הראשיים יסתמו ויהיה צורך להעביר כוחות שיטור או פינוי רפואי דרך שדות הנגב. לרכב עצמו גיר אוטומטי, והוא עביר בכל סוגי השטח.
German Military vehicles drive on a motorway on August 23, 2005 in Eschenlohe, Germany. Heavy rainfall and floods in both Austria and Switzerland caused many of the rivers in southern Germany to flood. Half of Eschenlohe town has been evacuated and streets in the whole area are closed to traffic. (Photo by Jan Pitman/Getty Images)