06-09-2005, 17:24
|
|
|
חבר מתאריך: 09.03.05
|
|
בעיה על בעיה...
כיוןן שהסיפור ארוך ומורכב אני ינסה כמה שיותר לקלוע ובקצרה....
אז ככה...יש לי חבר חדש,כבר שבועיים...הייתי מאוהבת בו במשך חצי שנה אבל הוא לא שם עליי ואפשר היה לראות את זה מהצד כמשחק שלו בי...
עם הזמן,הוא למד לדבר איתי ולהגיד לי שהוא גם מעוניין בי,עד שזה קרה אני חזרתי לקשר טלפוני עם האקס שלי,שלא היינו בקשר חצי שנה(מיום הפרידה שלנו)..בפגישה הראשונה שלנו אחריי חצי שנה נישקתי אותו,לא יכולתי להתאפק..הוא היה כל כך מקסים...הוא עשה ביג דיל מהנשיקה הזאת ופחד שאני יתחרט ואז סתם ירגיש חרא עם עצמי,ומה שקרה הוא בדיוק ההפך,הייתי בעננים...באותו הזמן הקשר עם השני המשיך להתפתח,הוא המשיך לדבר איתי פתוח (לפניי שתבינו לא נכון לא הייתי עם שניהם!)
כשאני והאקס נפגשנו פעם שניה אז הוא פתאום בא אליי ביציאה:"תני נשיקה"...חשבתי בהתחלה שהוא צוחק כי הוא התערב עם חברים שהוא במרחק נגיעה מבנות במשך שלושה שבועות(ככה שאפילו לתת לו יד לא יכולתי כל הערב,שלא נדבר על נשיקות),התעלמתי ממנו פעם ראשונה,אחריי זה באה פעם שניה וגם שלישית...המשכתי להתעלם..
כשהוא הסיע אותי הביתה ויצא ללוות אותי לשער של הבית הוא פתאום חיבק אותי ויצא שהתנשקנו...
מאז אותו יום בקושי דיברנו..הוא מאוד רוצה לבוא לבקר אבל לא יוצא כי הוא עובד ואני לומדת..
לאחרונה נהייתי חברה של השני..ושלא תבינו לא נכון,אני אוהבת אותו מאוד אבל יש לי משהו לא סגור ולא מובן עם האקס...פתאום אחריי מלא זמן שלא דיברנו הוא אומר לי:"אני מתגעגע לנשיקות שלך.."והוא בכלל לא יודע שיש לי חבר....אני לא יודעת מה אני רוצה...עד שנדמה שיש לי קצת שקט שוב הכל חוזר..
מה לעשות?!?
(סורי על המגילות!)
|