22-08-2005, 06:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
משה, ברמה האישית, אתה היחידי בפורום שחושב כך.
משפט יפה שלמדתי בפסיכומטרי אומר "טול קורה מבין עיניך".
אני מתפחלץ בכל פעם שמישהו אומר "קנון"?
נו, כנראה דילגת על האשכולות בהן הצהרתי כי קניתי שתי מצלמות קנון A510 וכי אני ממליץ עליה בחום.
כנראה שאתה שומע מה שאתה רוצה לשמוע.
בכל מקרה, אני מתפחלץ בכל פעם שאומרים ש 300D טובה כמו ה D70.
ובמקום לענות לעניין, ולהסביר איפה אני טועה, אתה תוקף אותה ברמה האישית בכך שאני מוריד את רמת הפורום וכו'.
משה.. עבר עליך יום קשה?
בקשר לתגובות "חיוביות" אותן אני לוחש, אספר לך סיפור קצר (ורועי, אם זה גובל בספאם, תחליק).
היה אתר בו הייתי פעיל לפני כשנה בשם "במה חדשה".
בהתחלה הייתי מקבל פידבקים על הצילומים שלי מצלמים מאוד איכותיים (כדוגמת רועי גליץ) והיו משפרים אותי פלאים.
אבל, רוב התגובות שהייתי מקבל (בעיקר בזמן האחרון) היו ריקות מתוכן:
"ווואו!!! מדהים!!!"
"משגע!! איזה צבעים!!!"
ואני לא מתבייש לומר שהתגובות הסתמיות האלה היו דווקא על הצילומים הפחות אמנותיים שלי.
הפחות "טובים" - לטעמי. אנשים לא התייחסו לדברים שרציתי שיתייחסו אליהם באמת.
לו הייתי רוצה תפיחה על האגו, הייתי שולח את זה לכמה חברים באימייל וזהו... תאמין לי, הייתי מקבל "וואו!!!" מכל אחד ואחד מהם. האתר הזה עיצבן אותי בגלל ההתנהגות של המשתמשים שם, והגעתי למצב שאני פשוט לא לוקח ממנו כלום (בעוד שאני אישית, הייתי מגיב לאחרים, כמו שרועי גליץ ושות' הגיבו לי פעם), וגם פה - אותו הסיפור.
כשיש לי משהו תורם להוסיף, אני משתדל לפרט.
כשאין לי מה להגיב, אני בד"כ נמנע מלהוסיף מילה.
כשיש צילום שהפתיע אותי, או שחידש לי בצורה כלשהי - אני ממהר לומר גם בעצמי "וואו" (להוציא מן הכלל צילומים מדהימים שכבר קיבלו 20 תגובות - לצילומים כאלה אני מעדיף שלא להגיב בשביל לא להעמיס על המפרסם, שכבר הבין שהצילום שלו נאהב מאוד על חברי הפורום).
זה ידוע שקשה להוציא ממני מחמאות, אבל זה לא דבר רע.
ואני מחמיא, למי שמצליח להפתיע אותי, ואם אני לא טועה, האחרון שקיבל(ה) ממני פירגון, היה משתמש שצילם שקיעה (כמה בנאלי) עם מצלמה בת שנתיים מבית HP.
משה, הדיון פה בנוגע למצלמה אינו סופי.
הבחור אמנם הזמין את המצלמה, אבל אמר שהוא יכול עדיין לבחור מצלמה אחרת.
לדעתי - זו תהיה טעות נוראית לקנות את ה 300D כשבמחיר מאוד קרוב, אפשר להשיג מצלמה טובה יותר (חבל שלא קראת את כל האשכול).
לחלוטין לא אומר לו שהוא עשה טעות שהלך על קנון, דבר ששוב מראה, עד כמה אתה לא עוקב אחרי התגובות שלי.
שבוע טוב.
|