האם חברת תעופה רשאית להעלות את מחיר כרטיס הטיסה לאחר ששילמתי עליו?
הסיפור הוא כזה:
לפני חודשיים קניתי כרטיס טיסה לארה"ב בחברת התעופה אליטליה.
שילמתי את הסכום שנדרשתי בשלושה תשלומים אשר שניים מהם כבר נפדו.
היום סוכנת הנסיעות יצרה איתי קשר והודיעה לי שחברת התעופה העלתה את מחיר הכרטיס ב 95$ ועלי לשלם אותם בהקדם.
כאשר מחיתי על הדבר היא טענה ש"אין מה לעשות", וכששאלתי אותה אם אני יכול לבטל את הכרטיס היא ענתה לי שכן, אבל אני אשלם קנס של 200 דולר.
אז מצד אחד- מכריחים אותי להוסיף 95 דולר על משהו שכבר שילמתי עליו, ומצד שני אם אני לא אוסיף את התשלום חברת התעופה תקנוס אותי ב 200 דולר.
האם זה חוקי? מה אני יכול לעשות בנידון?
יש לי קבלה על התשלומים, יש לי אישור מחברת התעופה על התשלומים ויש לי כבר מקומות מוזמנים על הטיסה.
לא חתמתי על שום דבר עם חברת התעופה חוץ מהתשלום על הכרטיס
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי _ED_ שמתחילה ב "האם יש לך את הצעת המחיר / ההזמנה ?"
טופס ההזמנה ובו לו"ז הטיסות נמצא ברשותי כמו גם הקבלה.
במעמד ההזמנה והתשלום לא נאמר לי שום דבר שיכול לרמז על שינויים במחירי הכרטיסים.
התשלום התבצע לפני כמעט חודשיים, המקומות על הטיסה הוזמנו לפני כמעט חודש, ההודעה על ההעלאה במחיר נמסרה אתמול
שהתקשרת אתם בהסכם מחייב, בהתאם לתנאים ברורים ומסוכמים מראש.
קיבלת על הזמנתך אישור - שילמת תמורה ובכך השתכללה העסקה.
כל שינוי בפרטי ההסכמה - כמוהו כהפרה של ההסכם.
וזכותך לדרוש את ביצוע ההסכם, כפי שהוא, או על קבלת פיצוי הולם בגין הפרת ההסכם, לרבות שיפוי בגין כל נזק שייגרם לך כתוצאה מביטול הכרטיסים באופן חד צדדי.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "האם חברת תעופה רשאית להעלות את מחיר כרטיס הטיסה לאחר ששילמתי עליו?"
לאחר סידרה ארוכה של טלפונים לחברת התעופה (אליטליה) ולחברת הנסיעות שדרכה בוצעה ההזמנה (דיזנהויז) התבררה הבעיה:
אני שילמתי על הכרטיסים ב 16.5
חברה שלי שילמה ב 21.6
אליטליה העלתה את מחירי הטיסות עקב התייקרות מחירי הדלק- בחצות של תחילת ה 1.7
סוכנת הנסיעות כירטסה אותי ואת חברה שלי ב 1.7
מה שאומר שהכסף שלנו "שכב" במשרד הנסיעות במשך עשרה ימים לפני ההעלה במחירים אבל סוכנת הנסיעות לא עשתה איתו כלום (אין לה סיבה לדבריה).
לבסוף החליטה חברת דיזנהויז לוותר על הדרישה לתוספת תשלום משום שהטעות התבררה כטעות שלהם.