בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Liran18 שמתחילה ב "הייית בתחקיר הביטחוני, איך אני יודע אם עברתי?"
לא תקבל בטלפון או בדאר תשובה שעברת את התחקיר. אם לא עברת כנראה יפילו אותך על סיבה אחרת .... אף פעם לא תדע את זה. אלה אם כן אתה מעשן סמים או משהו שיכולים להגיד לך שזה בעיה....
לא תקבל בטלפון או בדאר תשובה שעברת את התחקיר. אם לא עברת כנראה יפילו אותך על סיבה אחרת .... אף פעם לא תדע את זה. אלה אם כן אתה מעשן סמים או משהו שיכולים להגיד לך שזה בעיה....
עד כמה שאני הבנתי אם נפלת אז יגידו לך שזה בגלל התחקיר כי יש לך זכות לדעת אפילו על מה בתחקיר
במקרה שאני טועה זה יכול להאיר את המקרה שלי באופן שונה לגמרי..
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי סמל ראשון שמתחילה ב "בתחקיר ביטחוני אין עובר אוו נכשל"
אני בתור מישהו שעתיד להיות חייל ובמקרה הגיע לפורום יודע שאני כנראה יעודי למוד'ש, אבל בגדול הם רק אומרים שאני יעודי לתפקיד איכותי בעל סיווג ביטחוני (בתחילת התחקיר), ככה שמישהו נורמלי שלא מורעל כמוני לא יכול לדעת לאן הוא מיעוד ואם הוא המשיך או נפל מהמסלול...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Liran18 שמתחילה ב "אבל לא אמרו לי לאיזה יחידה אני מעומד...."
כפי שנאמר כאן ..שעפ"י תשובתיך בתחקיר יש מושג של עובר\לא עובר ..!!
ישנם מ"ס רב של תחקירים בטחוניים זה תלוי לאן אתה מעומד ..
אם לא נאמר לך מהו המקום שאליו אתה מעומד .זה בעייתי כי אין לך את היכולת לברר ..
תנסה אתה לחשוב ולהזכר מה בדיוק שאלו אותך מעבר לשאלות המקובלות ..יתכן ותגיע לתשובה בעצמך ....