10-08-2005, 11:33
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
מכתב פרידה
כן, גם הזמן שלי הגיע, בעוד פחות מ24 שעות אני צריך להתייצב בתל השומר, ולהצטרף לשורות צה"ל, האמת עם כל הרעל וכמה שחיכיתי לזה, עכשיו פתאום לא מתחשק לי, אני רוצה עוד זמן להשאר עוד זמן לדבר, לא חובה בשביל להנותת רק עוד זמן בשביל להפרד, לא יודע אני טיפוס רגשני, ופתאום בבום אחד זה מגיע לי, בוקר טוב בנאדם מחר אתה חייל, אז רק רציתי לומר לכולכם תודה, תודה מעומק הלב שפשוט הייתם שם, תודה שהייתם אתם, תודה על הרצון לעזור ולתרום, תודה על כל הזמן שהקדשתם, תודה על הכל, נכון שאולי לא הייתי בשיא הפעילות אבל תמיד הייתי מתעדכן, ומידי פעם שולח הודעות פרטיות, מה שבלב תמיד היה בלב שלי
אני הולך להתגעגע,
תודה מיוחדת לרחלי וארז שלקחו על עצמם את המשימה הקשה והקדושה בניהול פורום נפלא שכזה ובאמת מגיעה לכם ולכל חברי ברכת ישר כוח
אז להתראות לכם נהנתי מכל רגע שהיה איתכם,
אני אומנם הולך אבל אל תחשבו שתיפטרו ממני בכזאת קלות אני אמשיך לבקר =)
למי ששאל מחר ה11.8 אני מתגייס גיוס כל"צ (ג'ובניקים רולז חחחחח) ציפור קטנה לחשה לי שזה גיוס של שח"מ ומשטרה צבאית, אבל היום עברתי ראיון לתפקיד מחשבים אז אני משאיר את האופציות שלי פתוחות, מקווה מאוד להגיע למפגש שבוע הבא, מטער מראש אם יבצר ממני לעשות כן, ובהזדמנות נעלה תמונה או שתיים או שלוש שלי, לצאת מבין מסך הצללים,
אז היו שלום ושמרו על עצמכם
אוהב, רועי
|