24-07-2005, 00:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.05
|
|
אוקי..
לק"י
אז קראתי הכל..ו...סתם כמה מחשבות ועצות שאולי יעזרו...:
אז קודם כל העניין הוא לא הכמות אלא האיכות.יש לי המון סתם חברות,אבל יש לי את השלוש שלי,שהם החברות הכי מעולות שיש לי.זה לא יכול להיות טוב יותר.הם מבינות,מקשיבות,תומכות.אז נכון שיש עוד חברות מלבדיהן,אבל הם העיקר,הם מכירות אותי הכי טוב שיכול להיות,הם באמת שם בכל האמיתיות שלהם,ובכל העוצמה שלהם.אבל מעבר לזה,אתה גם קצת מתנשא.אל תגיד שטחיות,שטחיות.אמנם גם אני לא ממש מסתדרת עם העניין,אבל אף אחד לא הכריח אותך להיות החבר הכי טוב שלהם.גם סתם לדבר בלי לריב זה נחמד,שיחות ידידות שכאלה,בלי הרבה כעס ועלבון.ובקשר לבנות...האמת אני לא יודעת..אני בת ולכן אף פעם לא עמדתי במצבך,לדעתי תמתן את המקום שלך,ולאחר שתרגיש בטוח בעצמך תכיר בנות.הענין שתכיר אותם לעומק,תתחבר איתם,ותבין אותם.קודם כל,בשביל להיות שם.זה יכול להתפתח,ואני גם מאמינה שזה כן,סמוך על עצמך,ותעשה אתה את הצעד הראשון,תתחיל לחיות מעבר ותצא.גם אם טוב לבד.ותאמין לי בטח שטוב...=)תפגוש בנים ובנות ותבלה..אז נכון יהיו גם קטעים שתרגיש שיא החירבון.....אבל ככה זה.החיים האמיתיים לא?מקווה שעזרתי ולו במעט,אני.