07-07-2005, 08:58
|
|
|
חבר מתאריך: 10.11.01
|
|
מודה למחצה ועוזב - ירוחם?
בשלל התנצחויות שנערכו בפורום לאור תקריות הלום והשרשרת התעקשתי כי רוב הסיכויים כי התנהגות זאת הגיעה ממצביעי ליכוד - ולאו דווקא ממצביעי שמאל.
לאור "דין וחשבון" האחרונה מאת רינו צרור, התוכנית עבורה הוקלטו מרבית הצילומים מחזית החסימות האלימה, הרשו לי להודות כי האדון עם הרצועה כנראה אכן היה איש שמאל.
בראיון אישי קצרצר עם האדון המחופה בקסדה השתמש הלה בטענות כי "המלחמה בין הימין והשמאל התחילה... רק המרכז-שמאל עוד לא יודע את זה..." והוסיף כי "כמה אנשים שיסתובבו עם קטנועים ושרשראות יכולים לפרק את החסימות האלו בדקות", מה שלדעתי מעיד על תכנון מראש וכוונת זדון (אולי אפילו בעקבות המאמר בוואללה... הוא נשמע מספיק רהוט בשביל להיות ברברי משבט שוכני האינטרנט, וכאלו כולנו מכירים כאן).
אם כך, התנצלותי בפני האלימים מקרב מצביעי הליכוד על כי חשדתי ששרשרותיהם היו במעל, וביקורתי המוגברת על וואללה (שבעיקרון איני קורא מיוזמתי) על כי נתנו להצעות אלימות פרקטיות פרסום במאמרם ה"סטירי".
לעומת זאת, ועל מנת לאזן את הרושם שעלול להיווצר בטעות כאילו אני לא יודע הכל, חייב אני לציין שהאדון עם הלום ("איש לום עכשיו" כמאמר לוקלוק) כנראה אכן השתייך למחנה שמיהרתי לתייג, מכיוון שקללותיו (המפתיעות) כלפי המפגינים הישובים תחת פגוש משאיתו היו: "...חרא... ערבים זבל... זבל..." - במבטא שבקלות רבה יכל להגיע מקבוצת האוכלוסייה ששמה בפיו משל לציפיות נמוכות במיוחד.
|