מוקדש לחבר שמכונה כאן "איש הקומנדו הישראלי " ולמי שבטעות חושב כמוהו
- לפני זה שקלתי אם לפתוח את האשכול בצבא ובטחון דחיתי את זה מכיוון שידעתי חד משמעית שפה אני יצליח להעביר מסר בצורה יותר טובה
ידיעות אחרונות מפרסם היום את הכתבה על אמנון יצחק - שחר
עד לפני 6 שנים תושב חאן יונס ויליד המקום שמו האמיתי הוא איימן אבו צובוח
הבחור הנכבד הזה עומד להתגייס לצה"ל וביום ד האחרון התייצב הנ"ל בתל השומר לצורך המשך גיוסו לצה"ל והוא מיועד לשרת ביחידה קרבית והביע את רצונו לשרת בצנחנים
אז לכול מי שטען \חשב \ שמע :
שוב אני אומר הוא פלסטינאי לשעבר שעומד להיות לוחם מהשורה משקלו פי 10 מערבי ישראלי שמתגייס לצה"ל
ויש המון ערבים אזרחי ישראל בשרות צה"ל במגוון תפקידים ובמידה "ותזכו" להגיע לציר פלדלפי-כרם שלום תיווכחו במו עינכם
לסיכום :
סייג לחוכמה שתיקה פתגם שמיועד לכול אלו שדאגו להכפיש לפני מ"ס ימים !
{סרן א ז"ל אוגוסט 1993}
.. "צר לי עליך אחי יונתן נעמת לי מאוד" .. הי"ד !
נערך לאחרונה ע"י פדרבוש בתאריך 26-06-2005 בשעה 10:35.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פדרבוש שמתחילה ב "מוקדש לחבר שמכונה כאן "איש הקומנדו הישראלי " ולמי שבטעות חושב כמוהו"
ומאז הכפר מנדה אותם ומאיים לפגוע בהם ובקבר של הבן שלהם.. ואם יורשה לי להגיד למרות שזו אמירה קצת פוליטית אני חושב שזה בושה שהמדינה לא מגנה עליהם אני חושב שהיה צריך לעשות הכל כדי שהם יחיו בביטחון מה גם שאח"כ ביום העצמאות הם גם הניפו דגלך ישראל מעל הבית למרות שאיימו עליהם ברצח.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שולה מוקשים שמתחילה ב "יש גם אתהמשפחה של החיל שנהרג"
מה מעלים כאן ומה אתה עונה .. תהיה בריא !
{סרן א ז"ל אוגוסט 1993}
.. "צר לי עליך אחי יונתן נעמת לי מאוד" .. הי"ד !
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי פדרבוש שמתחילה ב "תתבגר בן אדם .. מה עניין שמיטה לשניצל ..?"
איש הקמנדו הישראלי כתב איזה משהו על ערביי ישראל (אני חושב שאפילו הגבתי באותו אשכול) אז נתתי את הדוגמא של אותו חייל ביחידת הנדסה קרבית אם אני לא טועה..(פה אני ממש לא בטוח) וחשבתי שהתכוונת לאשכול הזה אם לא אז לא ואין זה אומר שאתה צריך לרדת עלי או משו כזה ולא לא הבנתי מה הקשר ל "תתבגר".