|
15-01-2005, 21:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.12.04
|
|
שלי!!!
שם : יאיר
מקור הכינוי : נידבק לי מהתקופה של הקאנטר סטרייק, ואני מאד אוהב אותו
מקום מגורים : נס ציונה
גיל + ת. לידה : אני ילד גדול
איך הגעת לפרש ול"מה שבלב" ? התחלתי בפרש בכלל בעיצוב גרפי וצילום ואז בדקתי גם פורומים אחרים
מה עושה בחיים כרגע : לומד, משחק כדור סל,מעצב גרפי, חיי את החיים
תחביבים : בנות,כדורסל,בנות,כל ספורט אחר,בנות,מוזיקה שחורה,בנות,רוק,בנות,עוד הרבה סוגי מוזיקה,בנות,לאכול,בנות,לרקוד,בנות,לרכב על האופנוע שלי,בנות,לנסוע באוטו שלי,בנות,גם לשתות זה נחמד ואמממ.... אה כן בנות
מוזיקה אהובה : שחורה,אר אנד בי, סול,רוק,דאנסים מהסוג היפה,אינפקטד משרום,ישראלי אבל לא מזרחי חוץ מכמה נדירים, אה כן וגם שירים באיטלקית ספרדית וכו, ואני מאד אוהב אופרה טובה
שיר אהוב : יש המון,אבל אם אתם שואלים זמר אז ישראלי זה ארכדי דוכין ואמריקאי יש המון אולי מייקל ג'קסון כי הוא המלך
מאכל אהוב : או או אני אוהב כל כך הרבה דברים, אבל לפה אני אתייק את ההמבורגר!
עיר/ארץ אהובה : ישראל וארה"ב, אה כן והשקט של שוויץ
סרט / תוכנית טלוויזיה אהובה : סרטים אני אוהב המון פעם עשיתי רשימה אני כבר שכחתי... אפקט הפרפר, גלדיאטור,גרין מייל, פורסט גאמפ, שמש נצחית בראש צלול,גוטיקה,שר הטבעות כל הטרילוגיה,אינקרדיבלס ועוד רבים וטובים
ספר אהוב : ספרים? מה זה?
דמות מוערצת : אבא ואמא
מספר מזל : 1 ו13
צבע אהוב : שחור לבן כחול
תוכניות לעתיד (אם יש) : להצליח לאן שלא הפנה... ולהישאר בן אדם כמו שאני היום
תכונה שמאפיינת אותך : אנושיות
הדבר שהכי מרגיז אותך : שמשקרים והתנשאות
בחיים לא תעשה/י : משהו כנגד מצפוני
את/ה בחיים לא יוצא/ת מהבית בלי ... : פלאפון,שעון,עדשות או משקפיים,שרשרת,בגדים(טוב לא תמיד)
אם היית זוכה עכשיו בלוטו, מה היית עושה עם הכסף ? מחלק שווה בשווה בין כל חברי המשפחה ומשקיע בבנק
אילו דברים היית לוקח איתך לאי בודד ? מוזיקה טובה הרבה עוכל ושתיה בית ומליון תאילנדים שיבנו לי מהר מהר גשר לישראל אה כן ומכונית עם טונה דלק!
בסולם של 1-10, איזה ציון תתנו לעצמכם בדברים הבאים (אתם מוזמנים להוסיף משלכם) :
אחריות 8
השקעה 9
אופטימיות 10
מקוריות 9
התמודדות במצבי לחץ 8
מוטיבציה 9
איכפתיות 9
שליטה עצמית 10
עזרה לזולת 9