30-05-2005, 22:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.05.05
|
|
וואי..
קראי קראי מה שכתוב לי בחתימה ,אולי את ואלכס קצת תפנימו, אתם לא שוווים את זה שאני אתווכח איתכם, בכלל בת כמה את שאת מנהלת? 14? 13? צריך לשים חוק חדש שלא יתן ליוזרים להיות מנהלים מתחת לגיל 15 לפחות, לפחות בצורה שכלית ונפשית, צריך לבדוק שהוא עבר את הגיל הזה כי בערך את ואלכס דיי.. איך להגיד את זה לא בגסות, בעדינות.. מפגרים! נראה שאת לא כל כך חושבת טוב לפני שאת מדברת, אני לא ארד לרמה הנמוכה הזו ואקלל כמו לא יודעת (וד"א ,,,,,,, מפגרים זה לא קללה , אל תנסי להתחכם!!!) אז לכי ותלמדי קצת מזה בנאדם, לא יזיק לך..
אחרי הכל,
אני אומרת הכל בשבילך!!!!! לך רק זה יעזור אם תפסיקי להיות כזו.. !!!
וד"א.. זה שאני הראשונה שמעזה לדבר "ככה" לאלכס, המלך, סליחה מר אלכס, זה לא אומר שאני טועה!! פשוט אני רק הראשונה (: קחי את המילים לצומת ליבך כי את מתנהגת דיי גרוע בתור מנהלת,
שלך , RedBlossom
*עריכה*
ועוד משהו. ..קטנטןןןןןןן.... את באמת חושבת שאת גורמת לי לתיסכול כמו שלך יגרם אם את תסולקי?? חח.. תחשבי ילדההההההה.... זה רק פורום, אנשים וירטואלים, אה.. ו.. תאמיני לי הרבה אנשים ירצו שאני אשתתף להם בפורום, ואף אחד לא יתנהג כמוך או כמו אלכס אלי ככה כי טעיתי בשירשור!!!!!
אז אל תחשבי ש.. את מאיימת עליי שאת אומרת שזכור לך איזה חוק כזה.. (:
חח.. אז את יכולה ללכת להלשין, אם יעשה לך טוב, עדיין, לדעתי את זו שצריכה לסולק, כי את מקללת כאן בטירוף, ומתנהגת כמו.. פשוט.. בהמה!!! (וזו גם לא קללה) , זו רק דרך ביטוי על איך שאת מתנהגת (:
בייביי.. (:
עוד עריכה אחת קטנה..
אולי לא שמת לב לזה כל כך.. אז הנה בהגדלה כפולה :
לעולם אל תתווכח עם אידיוטים,
הם יורידו אותך לרמה שלהם ואז ינצחו אותך עם הנסיון שלהם.
נערך לאחרונה ע"י RedBlossom בתאריך 30-05-2005 בשעה 22:48.
|