18-06-2005, 01:43
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
הודעות: 23,256
|
|
קראתי כמה אשכולות מהפורום והתייעצתי עם הברמן...
סך הכל לא מסובך כלל...
פרי לטעמך (בדוק את מתיקותו...), לחתוך לחתיכות גסות, למלא את הצנצנת עד הסוף בפרי...
הנוזל מורכב מוודקה (אלסקה עדינה ומתאימה ביותר...) ועל כל כוס וודקה אתה שם בין שלושה
רבעי כוס\כוס סוכר (תלוי במתיקות הפרי...).
אחרי שאתה ממלא את הצנצנת, סגור אותה היטב ותן לה ערבוב מדי פעם ביומיים הראשונים
כדי שהסוכר יתמוסס...
אחרי כל זה, שים את הצנצנת במקום אפל ולא חם מדי ותשכח ממנה לבערך חצי שנה (אני
פתחתי אחרי 5 וזה יצא מצויין אבל לפרוטוקול, הזמן הרצוי הוא 6 חודשים...)
נ.ב.
אל תתקמצן בגודל של הצנצנת כי אחרי כל החודשים האלה, אתה תתאכזב אם ייצא רק מעט ליקר...
אני השתמשתי בצנצנת די גדולה (שהיינו מכינים בה גם זיתים...) ויצא לי ליטר וחצי של ליקר אגס.
בשתי צנצנות בינוניות השתמשתי בתפוח ותפוז, יצא מכל אחת בערך ליטר...
_____________________________________
|