11-06-2005, 01:38
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.04
|
|
הגזמתי בתגובה?
עבר קצת זמן מאז שכתבתי כאן על דברים שעוברים עליי, המון שינויים בבת אחת..
הבעיה הטרייה שאינה סובלת דיחוי היא כזאת, עבר כמעט חודש מאז שהתחלתי לצאת עם מישהו חדש, הוא נחמד, יפה ובעצם יש בו הכל.. היום קבענו להפגש בעיר, הוא אמר שהבטיח לחבר שלו שיזמין אותו לאיזה קוקטיל, אז חשבתי שזה יהיה בסבבה, לשבת בפאב או משהו ולשתות קוקטיל או בירה.. לא משהו שישכר אותנו.
כשהגעתי לעיר, הוא הופיע עם שני בקבוקי וודקה ושני בקבוקי מיץ תפוזים.. אז חשבתי שזה עדיין בסדר, כי אני לא מתכוונת לאבד את עצמי, אחרי כמה דקות הסתבר לי שהוא רוצה לשתות את זה איתי ועם עוד 6 חברים שלו (כולם בנים) בבית קברות שסמוך לכיכר החתולות (י-ם) או בגן העצמאות.. הבנים האלה גבוהים ממני בראש, ורחבים מאוד.. אמרתי לו שאין מצב לשיט הזה ושכל הקטע פשוט לא מתאים לי.. וככה הלכתי הביתה. פחדתי שמשהו יקרה, בת אחת ו 7 בנים, אחד שאני יוצאת איתו ועוד 6 שאני בכלל לא מכירה. פשוט נראה לי כמו הזמנה לצרות. כשהוא אמר שהם חברים שלו עניתי "לא אכפת לי!" וכך נפרדו דרכנו.. השאלה הנוספת היא האם מחר כדאי לי לקבוע איתו כדי לתת לו את הדברים שלו בחזרה (בין השאר שרשרת שהוא קנה לי) או לנסות להביא את הדברים לסדרם ולברר אם הוא מעוניין להמשיך בקשר..ברגע שאחזיר לו את הדברים שלו, יהיה ברור לשנינו שכאן הדרכים יפרדו לתמיד. מה לעשות? בתודה מראש תמי!