19-06-2005, 01:55
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.02
|
|
המחשב מיועד לעבודות משרדיות בעיקר ועוד קצת...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "למה המחשב מיועד? למה אתה מרגיש צורך במחשב חדש?"
שימושיו העיקריים הם אינטרנט, הורדות, שדרוגי תוכנה וניסויים, אופיס וכול הנוגע לו, מעט עיצוב בתכונה כמו Paint Shop Pro ולא יותר, מעט עריכת ווידאו וסאונד ובעיקר ריבוי משימות !
למה אני מרגיש צורך במחשב חדש ? פשוט. המחשב איטי ומתקשה בריבוי משימות ! קשה מאוד להריץ עליו תוכנת הורדה, תוכנת מסרים מיידיים, נגן מדיה, תוכנה מאופיס ובמקביל עוד לגלוש באינטרנט. סה"כ המחשב מאוד לא רע ושירת אותי נאמנות. מאוד חסרות לי כניסות USB מלפנים ( למרות שפתרתי בעיה זו עם כבל מאריך לכניסת USB אחת מאחור) ואם אני רוצה להחליף למסך LCD מתקדם, מומלץ על כרטיס מסך מתקדם לא פחות ( ואיתו נגרר גם לוח האם). המקום בכונן הקשיח כבר לא מספיק לי והצריבות לוקחות לא מעט זמן בגלל המהירות הלא גבוהה של הצורב. יש גם איזו שהיא בעיה בחשמל, כנראה אי ספיקה, אבל אותה פתרתי בינתיים על ידיי הוספת כרטיס רשת והורדת העומס. אם לשקול להוסיף אליו עוד דברים, כמו כרטיס TV למשל או מצלמת רשת איכותית, המצב רק יחמיר.
בקיצור, כול דבר לוקח יותר זמן מהרגיל. לאחר שהוספתי 256MB זיכרון המצב השתפר, אך לא בצורה שיכולה להשקיט את נפשי.
תודה לך !
|