לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2005, 10:16
  nadav_87 nadav_87 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.04
בגדול אני רוצה מצלמה למשפחה, שיהיה אפשר לצלם בה בנסיעות משפחתיות, ובטיולים עם חברים..
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rgrg שמתחילה ב "היי נדב, בוקר טוב... ראשית..."

השאלה הגדולה: עד כמה משחק פה הזום תפקיד חשוב? האם אני באמת זקוק לזום אופטי X8 או שאני יכול להסתפק בצילומים בזום אופטי X4?

מצד שני, האמת שאני מעוניין להשתמש במצלמה גם לסתם צילומים יפים של נופים ועוד כל מיני דברים יפים. בוא נגיד, שתמיד חלמתי לצלם שקיעות וכל מיני דברים כאלה..

ההתלבטות היא בעיקר בגלל הגודל והמשקל של המינולטה, כי אם היא הייתה קטנה, הייתי הולך עליה בעיניים עצומות.

האם אתם מכירים עוד יתרונות וחסרונות של המצלמות הנ"ל?

האם יש לכם דגם אחר להמליץ לי עליו, שהוא גם קומפקטי, גם עם זום אופטי גדול, וגם לא נופל באיכותו מהקנון A520?

דברו חופשי, ואל תינעלו על המחיר, כי אם זה משהו טוב, אולי אני אשקיע אפילו 2000 ש"ח.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-06-2005, 11:11
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי nadav_87 שמתחילה ב "בגדול אני רוצה מצלמה למשפחה, שיהיה אפשר לצלם בה בנסיעות משפחתיות, ובטיולים עם חברים.."

אם תשאל לדעתי, בבחירה של מצלמה "משפחתית" יש ייתרון עצום למצלמה קומפקטית הנכנסת בקלות לכיס.

גם לי למשל, אין כוח "להסחב" תמיד עם מצלמה שהיא גדולה פיזית, ולפעמים אני אוהב לקחת איתי מצלמה מאוד קומפקטית ש"תהיה" על כל מקרה. לעולם לא תדע מה ברצונך לצלם.

מבין המצלמות הקומפקטיות, לדעתי מצלמות קאנון מספקות את התמורה הכדאית ביותר, כמו גם מצלמות HP החדשות.

כל המצלמות מסדרת הA של קאנון A510, A520, A95 יספקו לך את האיכות שאתה מבקש.

בעניין התקציב, לדעתי אל "תקפוץ" להציע השקעה בסכומים גבוהים כל כך... לפעמים זה לא נחוץ. לא תמיד צריך לשלם כל כך הרבה בשביל לקבל איכות.

המצלמה מדגם A510 היא אידאלית בעיניי כמצלמה משפחתית. הרזולוצייה (3MP) בהחלט מספיקה לכל השימושים המשפחתיים (והיא גם מעט יותר מהיר מהA520 בצפייה בתמונות...)

אם תרצה ללכת לכיוון רזולוצייה גבוהה יותר - תוכל ללכת על הA95 (שאין לה מחליפה עדיין), או על מצלמת 5 מגה-פיקסל במחיר קטן (HP R707) - כ-1200 ש"ח

השאר לעצמך גם כסף לכרטיס זיכרון, סוללות ומטען...

זו דעתי לפחות...

ישן 17-06-2005, 11:06
צלמית המשתמש של Mgefen
  Mgefen Mgefen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.04
שלח הודעה דרך ICQ אל Mgefen שלח הודעה דרך MSN אל Mgefen
לפי הנתונים שאני השוותי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nadav_87 שמתחילה ב "מה יותר טוב, קנון A520 או מינולטה Z20?"

המינולטה טובה יותר בזום בסכ"ה...
למה לשלם יותר על המינולטה?!
לא הצלחתי לראו תאת איכות התמונות של המינולטה - אבל של ה520 ראיתי בסטיביז דיגיקאמז:
http://www.steves-digicams.com/2005...20_samples.html

והתמונות משביעות רצון.
לפי דעתי, לקנון אין מה לאכז. היא גם קומפקטית אם תרצה, ויש לה פוטנציאל לצילום מקצועי ברמה הבינונית (לפי מה שאנ יהבנתי, הרמה המקצועית הגבוה היא כל ה- SLR וDSLR).
נראה שבסופו של הדבר, היתי בוכר בקנון.

למען האמת - המינולטה מושכת אותי בגלל הצורה שלה, חח (לא קונים מוצר בגלל יופיו).

עריכה:
לפי התגובות של הרוכשים בזאפ, אני מבין שהבעיות של מינולטה רציניות יותר משל הקנון.
על המינולטה טוענים שהיא עדינה - פלסטיק צעצוע..
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=39982

בתגובות על הקנון, רובם הגיבו על אותה בעיה - זלילת סוללות. בגלל זה יש צורך לקנות סוללות נטענות, 2500 לפחות, ארבעה יחידות של GP, ופתרת את הבעיה.

שוב, אני ממליץ על קנון - גם בגל להאמינות והשם שהם צברו לאורך התקופה הדיגיטלית שלהם!

נערך לאחרונה ע"י Mgefen בתאריך 17-06-2005 בשעה 11:12.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר