16-05-2005, 10:50
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.04
|
|
צריך עזרה...
אוקיי, אני בן 16 וחצי- כיתה יא' מאיזור המרכז...
אני כבר לא יודע מה לעשות... יש לי פולל בעיות וכבר אין לי כח להתמודד
זה ככה מתחית השנה... אני מרגיש ריקנות כזאת... שום דבר כבר לא מעניין אותי, שנה שעברה נגיד שיחקתי כדורסל (בקבוצה), ממש התרגשתי מדברים שקרו לקבוצה... אהבתי לצאת עם חברים, אהבתי להיות על המחשב, לראות טלויזיה ועוד פולל דברים.. לא הייתה שניה שהייתי משועמם...
לא יודע למה אבל מתחילת שנה כבר כלום לא מעניין אותי... אני לא מתרגש מכלום וגם ההנאה לא ממש גדולה... עזבתי את הכדורסל, אני אפילו לא הולך למשחקים של הקבוצה... התנתקתי מהחברים, בגלל שכבר לא היה לי כיף איתם... הרגשתי שאני סתם נדחף אליהם... ולא יודע... אין ממש דבר שאני אוהב לעשות חוץ מלישון רב היום... אני בכאסח עם חצי מהעולם, עם האחים, ההורים החברים הידידות כולם!!
גם בלימודים ירדתי... סוף שנה שעברה הממוצע שלי היה 91..! והשנה הזו ירדתי ל63... מה שיצר כמובן עוד ריבים עם ההורים שעשה אותי עוד יותר מדוכא וגרם לריב עם עוד חברים...
בהתחלה חשבתי שזה כזו תקופה נאחסית כזו שתעבור... אבל זה נמשך כבר כמעט שנה..
הגעתי למצב כבר שלא אכפת לי למות... באמת שאין בשביל מי לחיות... אני יודע שתגידו וגם אמרו לי שאני סתם אומר את זה ואני לא מתכוון, ורק אחרי שאני אהיה קרוב למוות אני אבין כמה החיים חשובים... אבל רק שתדעו שהייתי קרוב מאוד למוות (תאונת דרכים) ואחריה הפחד שלי מהמוות נעלם לגמרי...באמת שאין טיפה של פחד או חשש מהמוות... הדבר היחידי שעוצר אותי זה אבא שלי, כי למרות כל הריבים והכל אני יודע שהוא אוהב אותי יותר מכולם, אני ראיתי איך הוא נבהל שהוא ראה אותי בבית חולים אחרי התאונה...
ניסיתי למצוא חברה, יעני אחת שסתם לא יהיה איתה משעמם... אבל הבעיה העיקרית שהביטחון עצמי שלי שואף ל0 ואני ביישן מאוד... וגם קשה לי למצוא נושאי שיחה... אני מפחד מאותן שתיקות מביכות כאלו...
אני לא יודע למה כל אחת שניסיתי להתקרב אליה פתאום נהייתי הידיד שאפשר להפיל עליו את כל הצרות.. ובין כל הצרות זה גם על מי הן דלוקות... מה שבאמת הורס את המצב רוח בידיעה שאני רוצה להתקרב לאותה אחת והיא מספרת לי על מי היא דלוקה..
ובנוסף לכל מה שקורה בחיים המושלמים שלי עכשיו ההורים שלי רוצים להתגרש....
אז מה אתם אומרים?