לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-11-2024, 21:42
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
התמונה שלו לא יוצאת לנו מהראש. הוא היה עם פנים נפוחות ומאוד כחוש, בכה בלי סוף'
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "נתניהו מאשים את הצבא והשב"כ: מידרו אותי ומטילים אימה. ללא ספק יפעל!"

https://x.com/kann_news/status/1860746076380184769

מה שעשו לו הוא עוול בלתי נתפס כאחרון המשטרים הדיקטטוריים בעולם. מקביל לחונטה בארגנטינה לק.ג.ב. ולשטאזי בשיאם וממש מזכיר לי את תיאורי האינקווזיציה כשהייתי ילד - זה לא משנה אם מתחו את כל גידיו או לא אלא שעינו אותו וחקרו אותו בשיטות שלא ניתן להתמודד עמם ושיובילו אדם לחתום שאנס את אימו לאחר פטירתה.

מי שלא מבין שלא ניתן לעבור על כך לסדר היום לא מבין מהי דמקורטייה.

האם הכל כשר על מנת לפגוע בראש הממשלה.
האם היחס לחטופים גרוע יותר?! איש לא היה נשאר בחיים עם יחס כזה לאורך השנה הם עדיין בחיים!!
וכן! אני משווה! (את היחס בשבועיים האלו - לא את השב"כ באופן כללי לחמאס ולא את מדינת ישראל לאירגון טרור. אך הוא עבר תנאי שבי אכזריים ביותר ללא ספק. איש נורמטיבי שכל חטאו היה קרבה לראש הממשלה והיותו איש ההתיישבות. הסיכוי שלו למשפט צדק בלתי קיים ככל שהודאותיו ישמשו כבסיס ראייתי בבית המשפט!).

מסייג שההשוואה הנ"ל לא קובעת עבודה אלא מהווה דעה ככל שהפירוסמים אודות מעצרו ודברי אמו נכונים. ככל שפירסומים אלו אינם נכונים אין מקום להשוואה וכאמור אין בדברים משום קביעת כל עובדה באשר היא.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 24-11-2024 בשעה 22:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-11-2024, 23:50

"אנשים יוצאים עם צלקות נפשיות בלי אף אישום"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "נתניהו מאשים את הצבא והשב"כ: מידרו אותי ומטילים אימה. ללא ספק יפעל!"

https://www.now14.co.il/article/1057979

אחיו של אלי פלדשטיין סיפר בתכנית הפטריוטים על מצבו החמור של דובר רה"מ במעצר • אריאל דנינו, עצור מנהלי לשעבר לא התפלא מכך, וחשף בראיון לחדשות 14 על מעצרים בהם אזרחים עוברים התעללות בחקירות ומשוחררים ללא אישום • "אנשים יוצאים עם צלקות נפשיות, בלי שום דבר", אמר דנינואריאל דנינו, עצור מנהלי לשעבר ומורחק מנהלית מביתו ביצהר ומיהודה ושומרון, חשף הבוקר (ראשון) עוולות מחקירות שב”כ בראיון לטל מאיר. זאת בעקבות דבריו של עורך הדין שלמה, אתמול בתכנית הפטריוטים, על המצב החמור בו אחיו אלי פלדשטיין נמצא ועל כך שרזה ב-15 ק”ג.

כפי שסיפר, אריאל מכיר רבים שחוו מקרים דומים בשב”כ: “כל אחד מהמתיישבים הצעירים ביהודה ושומרון שנעצר בחשד לפעולות תג מחיר או לפגיעה ברכוש, עובר את החקירות האלה שפלדשטיין מתאר”. הוא הוסיף כי הרבה מאוד מהמקרים האלה נגמרים ללא כתב אישום. “זאת אומרת, אנשים שיוצאים עם צלקות נפשיות, אנשים שיוצאים אחרי חוויות מטלטלות נוראיות, בלי שום דבר, ובלי יכולת אפילו להבין אם הם עשו את זה או לא”.

“חקירות כמו שהוא מתאר: 18 שעות, 20 שעות, פיברוק”, אמר העצור לשעבר והוסיף כי חברו עבר חוויה כזו של 20 יום בשב”כ, בחדר קטן וחשוך בלי לראות אור יום: “כל פעם שמוציאים אותו מהתא, הוא עם כיסוי עיניים. ממש היחס שאנחנו מכירים שנותנים למחבלים, הם מבצעים אותו באותה יד גם עכשיו”. לדוגמה, הוא הביא את אריאל דהרי, בחור שלדבריו נעצר ונחקר במשך שלושה שבועות והשתחרר בלי כתב אישום.

המעצרים המנהליים וחקירות המחשכים הם דבר שחייב לעבור מהעולם לאלתר. הגיע הזמן להסיר את האיום הזה מעל אזרחי ישראל.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 24-11-2024 בשעה 23:54.
ישן 25-11-2024, 18:44

שורה של התבטאויות שטאזיות של בכירי מערכת הביטחון בעבר.

יורם כהן: השב"כ מרסן עצמו אל מול הממשלה.

כלומר יש ריבון ויש ממשלה....

יאיר גולן" נתניהו וחבריו גרמו לנו! נזקים הם יסיימו בכלא.

*יו"ר הדמוקרטים וסגן הרמטכ"ל לשעבר, אלוף במיל' יאיר גולן בפתח ישיבת הסיעה: "ממשלת ישראל היא כמו מחלה ממארת, בכל יום שעובר הממשלה הזו מחסלת עוד איבר אורגני חיוני בגופה של ישראל הדמוקרטית. והשפויה. נתניהו לא גדול מהחוק, לא חזק מהאמת. נתניהו יהיה אסיר בכתום שיכלה את ימיו בכלא בהרהורים על הנזק הביטחוני, הכלכלי והחברתי שהמיט על מדינת ישראל והעם היהודי."

היועמשי"ת מנהלת חקירה נגד בן גביר שוב על כלום. מינתה את מי שבן גביר לא קידם לחקור אותו. ניגוד עניינים?! רק בצד הנכון....

בג"ץ דורש ועדת מחשכים - לא לשידור תקשורתי מהועדה. במדינות דמוקרטיות הכל גלוי מפנה לדיוני הסנאט בהקשר למינוי שופטים ובעלי תפקיד בכירים. מציין כי הדיונים שם מכובדים.
יש בוטה כמדקרות חרב! אך באופן מכובד!

ישן 13-12-2024, 10:25

ביבי לא פעל וכל החזיתות מבעבעות ודורשות הכרעה. ביבי פורח בתוך הכאוס.

• העימות סביב הצבא בשיאו. מינויי הלוי מעוכבים על ידי כץ. גורמים כמו טולידנו ווינטר פורשים מהצבא. וינטר תוקף אותו קשות ובפומבית כל צד מאשים את משנהו בשקר! (אישית אני משוכנע שוינטר דובר אמת, הגרי משקר באותה טבעיות שבה שהוא נושם...).
  • איראן - דוהרת לגרעין. המתח סביב המזרח התיכון אדיר. המליציות השעיות בעיראק חדלו לתקוף את ישראל - הם רועדים!!
  • העימות המפשטי מגיע לשיאו. מנגד הרפורמה משותקת עקב העדר הקידום של חוק הגיוס. מה שמוביל לעימות חסר תקדים. לוין יכול להמנע מכינוס הועדה עד 16/01 (ספק אם יעשה זאת) היותר סביר שימצא דרך לכנס אך לעכב את הבחירה בפועל בשל דיון אינסופי בהסתייגוות כאלו ואחרות. בכל מקרה הוא לא יימנע מעימות אך יכול למזער אותו בתקווה שהצד השני לא יטיל עליו סנקציות ישירות. [במוקמו הייתי תובע חתימה על הסכם ניגוד עניינים מצד עמית - העלאת הנושא ברגע האחרון תטרפד בהחלט].
  • חוק הגיוס: החרדים מתצברים ומנגד העברתו במתכונת החרדית התאבדות פוליטית ששדרת החכי"ם הפשוטים בליכוד לעולם לא תסכים לה.
  • ניצני הסרבנות חוזרים.
  • תומכי השלום חוזרים להרים ראש - בינתיים קומץ הזוי אך הכסף האירופאי הקטארי והסורוסי עושה את שלו, [חושבים ששכחנו..].
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:50

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר