10-12-2024, 17:47
|
|
|
חבר מתאריך: 24.04.21
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי סיון 2021 שמתחילה ב "נראה שאנשים כאן פשוט מסרבים להירגע מהשנאה האובססיבית שלהם כלפיי"
באמא שלי שאני לא יודעת מה אני עדיין עושה פה, בחור הזה, במערכת הפורומים הזו שכבר מזמן סיימה את חלקה בעולם (למעט פורום צבא וביטחון) וכל הפורומים בה כבר מתו לפני שנים רבות.
באמא שלי שאני לא מבינה למה אני ממשיכה לכתוב במקום שעשה לי בעיקר (99%) רע לאורך השנים, מקום שבו מעולם לא הייתי מוערכת בשיט, וקיבלתי חרא של יחס מאנשים מאוד טיפשים ורעים?
למה לכל הרוחות אני עדיין כאן, בשעה שיש מספיק מקומות אחרים שכן יכולים להכיר בי ולהעריך אותי?
למה?! כל כך נשבר לי מהסאגה הזו, וכל כך נשבר לי מהמקום הזה, וכל כך נשבר לי מכם.
אשפה של בני אדם, שאינם ראויים לי ולדברים האיכותיים והיפים שהעליתי פה לאורך השנים.
לכו לאלף עזאזל ולאלף קיבינימאט, כל אחד ואחת מכם (למעט אלו שעוד איכשהו עשו טובה והגיבו לי, וגם זה מתוך רחמים או כדי לנסות לסתום לי את הפה. אז ממש אין צורך. תרחמו על אמא שלכם, לא עלי).
חבורה של עלובי נפש דוחים.
אני כך כך מאחלת לכם שהיחס שלכם אלי לאורך השנים יחזור אליכם בהפוכה כמו בומרנג לפנים, ובאופן כללי אני מאחלת לכם רק רע. רק רע. רק עצבים הבאתם לי.
אני כל כך מקווה לא לראות אתכם יותר בשנת 2025, כי אם כן, אז המצב שלי ממש גרוע. ממש.
|