לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-10-2024, 16:44
  RVV RVV אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.11
זיהוי מיקום - צילומים משהיית צה"ל בגזרה המזרחית בלבנון ב-1983

שלום לכולם ושנה טובה, מצורף קישור ל-90 צילומים צבעוניים ויפים שהתיאור הנוכחי שלהם הוא: כוחות צה"ל מחזיקים בחלק המזרחי של לבנון המשקיף על הגבול הסורי. תאריך יצירה צולם ב־ 1983.

https://commons.wikimedia.org/wiki/...banon_ in_1983

אני ממליץ לפתוח במחשב ולא בנייד. מומלץ ללחוץ על הצלמית הירוקה שבאחת הפינות העליונות במסך ולהיכנס לתצוגת שקופיות ואז אפשר לנוע משקופית לשקופית באמצעות מקשי החיצים.

מדובר כנראה במספר אתרי צילום. מה שאני מבקש זה ניסיון לאתר את המיקום המדויק של הצילומים.

דעתי, בתור מי שעשה מילואים ב-1984 (נדמה לי) בג'ב ג'נין וכאמד א-לוז, כי חלק גדול מהצילומים צולמו מאחת משתי הנקודות הללו. ההרים המושלגים הם של ג'בל בארוכ והקרחים הם של הרכס של סולטאן יעקוב. המחסום הוא אחד מהמחסומים שהיו בבקאע שהמקומיים היו עוברים מצד לצד.
אבל, כל ניסיונותי למצוא בעזרת גוגל ויו או בעזרת תמונות של הכפרים באזור הוכחה לדעתי - נכשלו.
רמז נוסף, באחת התמונות של המשאיות עולות בכפר למוצב צה"ל יש שלט הכוונה שכתוב עליו "רומח". לפני הנסיגה מסיני, רומח היה גדוד 429 בחטיבה 500, שהיה מצויד במג"חים. מה היה אחר כך אני לא יודע.
תיהנו מהתמונות וחוו דעתכם על המיקום.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:18

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר