14-07-2018, 16:58
|
|
|
חבר מתאריך: 08.03.15
|
|
כולם כותבים עם נתונים חלקיים,החכמה היא לחשוב/לפעול נכון עם הנתונים החלקיים,
לגבי מה שמדובר כאן, מדובר בדברים פשוטים, חושים משטרתיים בריאים, יכולת התמקדות במטרה,נוהלי עבודה נכונים... אני הגעתי [לצערי] מאוחר לאזור החיפוש, כבר בדרכי לשם ידעתי כי אני צריך נתונים [פירושו, לדבר עם האנשים הנכונים], וגם בגלל האיחור, ידעתי שבמקביל אתחיל לחפש, זה מה שאמרו לי חושיי/חשיבתי......מהר מאד ראיתי סימנים כי הכל כרגיל, הפעילות לא עניינית, לדוגמה, לאנשים אין נתונים הכרחיים לשם חיפוש, ואנשים לא כל כך מחפשים,הדבר נראה יותר כאירוע חברתי,פעילות של תנועת נוער....זה אזור הררי,ממקומות תצפית רואים יפה היכן אנשים מתרכזים ומה הם עושים....הגעתי למקום החפ"ק וריכוז רוב האנשים....ניגשתי למוכרים לי ושאלתי שאלות....התשובות והאין תשובות חיזקו הנחתי כי זה בזבוז זמן...ותודה לזיאד אבו אל היג'ה שפלט דרך אגב כי הגיע sms מנחל הוד, וכך אחרי שהות של דקות בודדות זזתי לנחל הוד,שם הבנתי שהוא נמצא, והיות ואינני רופא, בחרתי נקודת תצפית לראות איך נסגר העניין [ללמוד]....אני מעריך כי אם לא היה מצליח לשלוח הsms, הרבה זמן עד שהיו מוצאים אותו, וזה כשעל פניו, היו חייבים לחפש היכן שנמצא, מה שלא נעשה.
חוץ מזה יש עוד בעיה עקרונית,על פי מה שהבנתי,ריכוז החיפושים באזור נחל אורן נבע מאיכון המכשיר סלולרי שלו...אבל, שמעתי מאיש רציני כי היה איכון של המכשיר דווקא מאזור נחל הוד.....אני ניזון מנתונים שעפים באוויר,מי שחשוב לו , יש לו מה לחקור
לגבי הנרצחת מתל מונד, אומנם יתכן מצב כי המשטרה לא מחפשת בכדי להשיג רווח אחר, אך אני מעריך כי מדובר במשהו פשוט יותר,שיקול דעת לקוי, גם בגלל כי אחרי מציאת הגופה לא קיבלנו הסבר אחר.
לגבי התגייסות,היו לי מחשבות בעבר, אני מעדיף כרגע לא להכנס לעניינים אישיים, ולכתוב יותר עקרונית.
|