19-11-2012, 04:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.08.08
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי סירפד
א. חבל שלא העלית את התמונות לשרת של פרש, אין לדעת מתי הן ימחקו מחשבון פליקר המקושר.
?
|
התמונות מחשבון פליקר שלי ,אבל אני אשתדל גם לעלות אותן לשרת של פרש
ציטוט:
ב. תצורת תאי האחסון - לא ברורה השימושיות בתאים האלה, הם נראים גדולים מאוד וצורת הגישה אליהם מסורבלת. אם תותקן תוספת מיגון לצריח, הם בכלל יהפכו לא נגישים.
ג. כנ"ל לגבי סל הצריח מאחורה.
|
כמו שציינתי בתחילת האשכול . הפיתוח של הטנק עדיין בתחילתו ובהמשך יוספו מערכות נוספות וציוד וגם מיגון נוסף , כך שהתצורה של הטנק תשתנה לא מעט, לכן אני לא חושב שכדאי להתחיל לנתח ולתת הערכות וציונים על מוצר שהוא רחוק מלהיות גמור, נחכה עד לסיום הפיתוח והצגת הטנק בצורתו הסופית שתכנס לייצור סידרתי.
ציטוט:
ד. לא רואים משהו שדומה למערכת הגנה אקטיבית, האם פורסם הלו"ז לחשיפה/התקנה
|
שם הפרויקט של מערכת ההגנה האקטיבית הוא AKKOR , עדיין לא ידוע הרבה על העניין. אבל כבר פורסם שהטנק יצוייד במערכת הגנה אקטיבית אינטגרלית שתותקן על הטנק במהלך פיתוחו
אם הטורקים ילכו על מערכת מהמדף , אז לדעתי יש שתי אופציות ריאליות, הראשונה היא מערכת AVePS של חברת DIEHL הגרמנית והשנייה היא מערכת KAPS הדרום-קוריאנית
בשלב הזה אפשר להבחין במערכת התרעת לייזר של חברת ASELSAN שמותקנת על הטנק . והיא כוללת ארבעה חיישנים שממוקמים בצדי הצריח לכיסוי 360 מעלות . ברגע שהמערכת מגלה שקרן לייזר (טילים רוכבי קרן או מקור אחר) מכוונת לעבר הטנק ,אז המערכת מתריעה על כך לאנשי הצוות ובאופן אוטומטי מפעילה את מדוכות העשן בכיוון של אותה קרן ובכך מסתירה את הטנק ונותנת לטנק הזדמנות בכדי לתמרן ולהימנע מפגיעה , וגם יכולה לכוון את התותח באופן אוטומטי לעבר מקור קרן הלייזר
נערך לאחרונה ע"י ralf בתאריך 19-11-2012 בשעה 05:00.
|