20-05-2020, 18:31
|
|
|
חבר מתאריך: 24.02.17
|
|
אלוהים אדירים.
אני מכיר כמה וכמה לוחמות ותמיד כשדיון בנושא עלה הן התעצבנו, בצדק, על כך שכל ההתהלמות התקשורתית עוסקת בדברים שאף אחד לא באמת טוען, בשטח. כלומר, שאלות כמו "אבל מה אם הן ייכנסו לעזה וחמאסניקים ייכנסו ויחטפו אותן?" מיותרות כי לפחות מההתרשמות שלי, בנות לוחמות כנות למדי עם עצמן ולהוציא מיעוט הזוי בתוכן, הן לחלוטין לא מתיימרות לכך שהן מסוגלות להיכנס לעזה או ללבנון, הן מבינות טוב טוב שהן לא יכולות לשרת בשייטת, ובדיוק בשביל זה סיירת מטכ"ל של הבנות זה להגן על גבולות חצי מתים או על גזרות קרירות קרירים, זה בסדר גמור לדעתי כי מישהו כן עדיין צריך להיות שם (גם הטנקיסטיות היו אמורות להיות נטו בגבול מצרים מה שהיה אמור לשחרר כמה גדודי טנקים סדירים), ועדיף שאלה יהיו הן וככה את הגברים אפשר לשחרר ליותר אימונים או לתעסוקה יותר משמעותית. עד עכשיו - שוב, מהתרשמות אישית - חשבתי שבנות מודעות לתקרת הזכוכית שלהן ולכן הייתי בצד שלהן, אבל נראה שעכשיו הספיק לגדול דור מלש"ביות שספג את הפרופוגנדה של כאן11 "יחידה מעורבת", קיבלו ממנה את המסר הלא נכון, ועכשיו יוצאות עם החרא הזה. בדיעבד יכול להיות שזה מקרה של תן אצבע יירצו את כל היד. מקווה שאף אחד לא ייתקפל.
|