זה מוזר שאני שוטף ידיים אחרי כל פעם שאני מנקה כלים?
אני פשוט מרגיש כאילו הידיים שלי מזוהמות אחרי שנגעתי בספוג הזה שמנקים איתו כלים (למרות שאני מחליף אותו כל חודש-חודשיים). אני גם שוטף ידיים אחרי כל פעם שאני נוגע בעכבר אם אני עומד לגעת באוכל.
אני מרגיש כמו איזו דמות משנה תמהונית בסרט אז אני מקווה למצוא פה עוד מישהו כמוני כדי להרגיש קצת יותר נורמלי.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "זה מוזר שאני שוטף ידיים אחרי כל פעם שאני מנקה כלים?"
הספוג הזה קולט את כל החיידקים והלכלוך, ולכן חייבים לסחוט ולייבש אותו טוב אחרי השטיפה, כדי שהם לא יתרבו.
ולזרוק אותו אם מתחיל להיות לו ריח.
לעומת הספוג שנסחט ומתייבש במהירות, הידיים שלך נשארות לחות, וגם אני מעדיף לשטוף אותם שוב.
ואחרי זה להוסיף קרם לחות כדי שהשילוב בין חיידקים לעור ידיים שנפגע מהשטיפה לא יוביל לזיהום ופגיעה קבועה בעור.
וכן - היה לי פעם זיהום כזה, והרופא אמר לי לא לשטוף כלים עד שהידיים ישתקמו.
אתה לא פריק - אלו הרגלי הגיינה בסיסיים.
נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 26-11-2015 בשעה 09:55.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "מה הקשר בין קרם ידיים (חסכתי..."
שכבת השומן הטבעי מוסרת, נוצרים בו סדקים ושריטות, והעור נהפך ל"יבש".
ובעצם מתפתחים באזור הפגוע חיידקים (שזה זיהום), ובמיוחד אם נגעת באוכל לא טרי במהלך שטיפת הכלים.
לכן מומלץ לא רק לשטוף ידיים, אלא להשתמש בקרם ידיים אחרי השטיפה.
כזה שאין לו ריח,
גם כדי לא להיות גייז,
גם כדי שגייז לא ינסו להטריד אותך,
וגם - כי הריח הזה הוא כימיקלים שלא בריאים לעור. זה מחריף בעיות במקום לסייע לשיקום העור.
בתגובה להודעה מספר 54 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "עכשיו אתה גם משתמש בז'רגון..."
תודות לגולני גיליתי שחילונים משתמשים בשפת דיבור "ניטרלית" ששונה משפת הדיבור שהכרתי עד עכשיו.
ושהם קוראים לאנשים שאינם סוטי מין - "סיסג'נדרים", במקום כינויים כמו "נורמאליים" או "אנשים רגילים", או "לא סוטי מין".
היות ועד עכשיו השתמשתי השתמשתי בשפת הדיבור הרגילה, שבה אנשים סיסג'נדרים משתמשים,
חילוני הפורום התעצבנו ששפת הדיבור הרגילה, עויינת למי שאינו סיסג'נדר,
וכיוון שהבנתי שזה עלול לפגוע בך במיוחד,
עניתי בשפה שתצליח להבין אותה בלי להתעצבן.
נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 26-11-2015 בשעה 13:36.
תודות לגולני גיליתי שחילונים משתמשים בשפת דיבור "ניטרלית" ששונה משפת הדיבור שהכרתי עד עכשיו.
ושהם קוראים לאנשים שאינם סוטי מין - "סיסג'נדרים", במקום כינויים כמו "נורמאליים" או "אנשים רגילים", או "לא סוטי מין".
זה לא מדויק, סיסג'נדר זאת מילה שהמציאו אנשים שאני לא כ"כ יודע איך לתייג אותם. פוסט מודרניסטים? אולטרה פמיניסטים? PC אקסטרים? שאמורה לייצג את כל מי שהוא "נורמלי", רק שנורמלי היא מילת גנאי לכל מי שאינה בהגדרה שלה, לכן המציאו מילה חדשה שתהפוך את הנורמלי למילת גנאי.
בקצרה- אתה מזדהה כאחד שהמין הפיזיולוגי שלו והמגדר שלו הם זהים (בונוס אם אתה חושב שאין הבדל, בונוס יתר אם אתה מזדהה כבן אנוש ולא בע"ח או חפץ) ואתה הטרוסקסואל? ברכותיי, אתה סיסג'נדר (או, אתה יודע, נורמלי). http://www.sholefet.com/glossary/%D...A0%D7%93%D7%A8/
ובנימה זאת, חייתי מספיק זמן כדי לראות עצמי הופך לנבל. היו שלום.
בתגובה להודעה מספר 61 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "[QUOTE=ai22]תודות לגולני..."
והמטרה של המושג היא טרוליות לשמה - כינוי שנשמע לעגני כלפי קבוצת הנורמלים, כך שיוכלו להטרידם.
קבוצת הטרולים פה אמנם אינה פמיניסטית או פסאודו-פמיניסטית, אבל הם מאוד נהנים ללעוג לאנשים נורמאלים.
נמאס לי מההטרדה המגעילה שלהם כלפי הנורמאלי והבריא,
ועד כה נראה שאימוץ השפה שלימדת אותנו, מבצע את מה שייעדתי לו:
כשעברתי להשתמש בשפה "טרולית", רמת ההטרדות של הטרולים ירדה.
מה שאומר שאתה לא נבל - אלא גיבור.
שהציל אותנו מהטרולים ע"י ניצול נקודת התורפה שלהם.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "זה מוזר שאני שוטף ידיים אחרי כל פעם שאני מנקה כלים?"
טוב, כמה הערות לאנשים שכתבו באשכול זה:
1. צ'אקי: זה מובן שאתה מרגיש "טמא" לאחר שטיפת כלים ומרגיש צורך לשטוף ידיים בסבון לאחר מכן. יש פיתרון לכך (די ידוע ומוכר, למען האמת) שאותו תראה בסעיף מס' 2.
בנוגע למקלדת/עכבר וכו'... ממש לא. זה כבר מוגזם, לא צריך להיסחף עם הסטריליות. בעניין זה... ראה סעיף 3.