מה שמוזר שליברמן, שתפס בבחירות את כולם בעיגולים, מוכן לתרום את ההישג לטובת המדינה. גם הליכוד וגם כחול לבן מציעות לליברמן עד חצי המלכות ועוד 10% תמורת תמיכתו, וליברמן מסרב: מתעקש על ממשלת אחדות שבה הוא מאבד את כוחו. ליברמן מסביר שזה מתוך אחריות לאומית, ולא בגלל אינטרסים צרים, ושצריך מנהיגות. מה זה המהפך? מה קרה לאדון שועל?
ליברמן גם לא שוכח לשלוח איום מרומז. איום דק כמו פיל: חבר'ה נא להתעשת עם יום רביעי בצהרי היום. ואז הוא מזיז את שולי מעיל הבוקרים, חושף את האקדח ומבהיר: בצהרי היום אני שולף, ואני גם יורה.
בבלפור מבינים את הסכנה ושינו כיוון, כלומר כרגע צינור הביוב מכוון לערבים וגם דורשים מהחרדים להתפשר.
במחנה גנץ לא ברור אם שלח ולפיד משחקים אותה שבבניקים או שהכל מתואם עם ליברמן עוד מימי החופשה בוינה.
גמרתי חצי שקית ונשארו לי עוד יומיים. אני בבעיה - לא יודע לנבא איך זה ייגמר. נקווה שיתעשתו לפני שייגמר לי הפופקורן.
נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 18-11-2019 בשעה 21:21.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "ביבי נותן לליברמן את חצי מלכות ועוד 10 אחוז. ליברמן מתעקש על אחדות"
הראשונים למצמץ הינם החרדים. בגדול מוותרים על כל הדרישות ומאפשרים לאדון ליברמן להחליט עם מה החרדים ילכו הביתה.
בקרוב נשמע על שינויים בעניני גיוס, גיור, שבת, כותל, ישיבות, חתונות (מה שנקרא ברית הזוגיות), נשים (הדרה וצבא) וכאלה.
שלב א - ליברמן מסמן נצחון חילוני.