לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-09-2019, 20:55
  rpi rpi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.17
יש אנשים טובים. אתה לקוח מעולה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי navital שמתחילה ב "נתניהו זה יחידי בדורו. הביא מהפיכה לעם ישראל. השמאלנים אוהבים רבין. קשה להם בלי השכול"

עולם עסקים התחרותי של היום הוא עולם אכזרי. היום למרבית העסקים שמשתמשים בטכנולוגיה רלבנטית (כמו אפליקציות מובייל, אתרי אינטרנט, שידורי טלוויזיה ועוד) יש בעיה: אז כדי להצליח להתמודד בתחרות התפתחו מתודולוגיות של הנדסת תודעה, וזה רק ענין של כסף. הצלחת הנדסת התודעה מדידה ונפוצה בישראל ושאר העולם המערבי: לדוגמא בכל עסק שגם מפתח אתרי אינטרנט או אפליקציות מגיע בסופו לצורך הזה ומפעיל סוגים מסוימים של מקצוענים בתחום. לעיתים עושים אפילו בדיקות דם על קבוצות מחקר כדי לבדוק את השפעת המרכיבים השונים ולקבל החלטות בהתאם. בעבודה שלי אני נתקל המון בפיתוח רכיבים של נאמנות לקוח, אהבת המערכת ושנאת המתחרה. הצלחה בהם מביאה תמורה עצומה, ההיפך מביא הפסדים. אנשים "טובים" הם יעד מעולה: במילים אחרות הלקוחות הם הסטייק ואנשי העסקים רוצים לתת ביס.

כל אנשי הקמפיינים הפוליטיים הם אנשים שאמורים להיות מומחים בתחום. וביבי אגב מוביל בידע ובהשקעות.

הצרכן המודרני חייב להיות ער לאותן מניפולציות. כשאני קורא את מה שכתבת אני יכול די בקלות להבחין שקיימת אפשרות שהפכו אותך לסטייק ונתנו ביס. תקרא שנית את מה שכתבת: ההערצה העיוורת לאדם "דגול מרבבה", שהכל בגללו והאחרים "כרותים" "ערב רב של אנשים חסרי זהות" ולכן צריך לסלוד מהם.

אם היית בוחן את הדברים על פי שיטות ניהול שמקובלות היום בקרב אירגונים מתקדמים אולי היית מבין שטעות בידך. אולי יהיה לנו זמן לשוחח קצת על ניהול טוב מנהיגות ואפילו ערכים וחזון.

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 26-09-2019 בשעה 21:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:05

הדף נוצר ב 0.22 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר