30-04-2019, 21:18
|
|
|
חבר מתאריך: 05.02.17
|
|
רבנים ממכינת "בני דוד" בעלי: גזעים מסביב עם בעיות גנטיות יהיו עבדים לגזע הרבנים
https://13news.co.il/item/news/dome...na-elli-231302/
ציטוט:
"הכי טוב להיות עבד של יהודי. הם שמחים להיות עבדים". לדבריו, זה עניין ביולוגי: "יש מסביבנו עמים עם בעיות גנטיות. הערבי רוצה להיות תחת הכיבוש כי יש להם בעיה גנטית, הם לא יודעים לנהל מדינה, הם לא יודעים לעשות כלום. תראה איך הם נראים". בהתייחס לגזענות, הצהיר הרב כי "אנחנו מאמינים בגזענות. יש גזעים בעולם, ויש תכונות גנטיות של עמים, וזה דורש מאיתנו לחשוב איך לעזור להם. היהודים הם גזע מוצלח יותר".
|
אני חילוני בעוונותי, אבל שמעתי שהכל נעשה בדברו ואני מתעניין ברצונותיו. לצערי הוא לא בא לביקור כבר איזה 2000 שנה, ואין לי ברירה אלא להסתמך על אלו שכנראה נמצאים איתו בקשר קבוע, משום שהם מדברים בשמו.
למרבית המזל התפרסמה ההקלטה של הרב קשתיאל, ראש ישיבת "בני דוד" בעלי, והוא פתר את הסוגיות. רק שאלה קטנה: כשאני מסתכל על יהודים יוצאי רוסיה הם נראים בדיוק כמו הרוסים. גם היהודים יוצאי עירק נראים כמו העירקים, מתימן כמו התימנים, ממרוקו כמו המרוקאים, כורדיסטאן, הודו, פולנים וכדומה.
ברור אם כך שהגנטיקה של העם היהודי מושפעת מהגנטיקה של הגזעים השולטים באזורים מהם באו (שובבות היהודיות האלו - אהבו כנראה להתבולל).
בלי להיות רב (שזה מדען מוכשר בעיניני גזע) סביר להניח שהגזעים של אזרחים ישראלים שיצאו מעמים "נחותים" ישמחו להיות עבדים של הגזע הבכיר אליו משתייך הרב.
(הערה עיסקית: עבדות אגב יכולה להיות סטרטאפ היסטרי. שוס. האם מישהו יודע איך מצטרפים? האם רוסים ופולנים זה אותו דבר? יש לי חברים מקוריים מרוסיה פולניה ואפילו אחד ממוצא גרמני שיכולים לנהל אם צריך נציגים גיזעיים. הענין שאני מכיר מהנדס מעולה ממוצא מרוקאי שאני מנסה לשכנע לתת עבודה - הבעיה שהוא מחייב 150$ לשעה. יש מצב שהעם מסדר לנו איזו עבדות קטנה?)
מי שמקשיב טוב לסאב טקסט של החכם השני מבין מיד שחילון ופלורליזם זו השואה האמיתית של האנושות ומכאן שבה צריך להלחם. לא השואה ההיא שבה חיסלו הנאצים איזה 6 מיליון יהודים.
והוא מרחיב ומסביר שהיטלר צדק לשיטתו: אם קבוצה מסוימת באוכלוסיה היא זרע הפורענות לאנושות לדעתו, יש הגיון מוסרי ברצון להשמדה.
למכינה בעלי יש שאיפות להכשיר את מנהיגות העתיד של מדינת ישראל דרך הכוח הצבאי. יש מי שיאמר שההיגיון פשוט - אפשר להניח שברגע שכוח צבאי נאמן ישים ידו על נשק אסטרטגי הוא יוכל להשליט את רצונותיו על מדינת ישראל ושאר העולם בקלות. מי שמקשיב להקלטות גם יכול להבין קצת יותר.
נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 30-04-2019 בשעה 21:33.
|