27-08-2008, 09:19
|
|
|
חבר מתאריך: 24.04.07
|
|
לגבי תגובה 7 בכתבה
ציטוט:
השתתפתי במלחמה האחרונה , שם הבנתי שלא משנה מה מבטיחים לך , סמוך רק על עצמך ועל החברים שלך . אני מחזיק בבית ,כמו כל הצוות שלי , ציוד לחימה וציוד יעודי , שלא נצטרך להתבזות כמו בפעם האחרונה . אותנו לא יתפסו שוב עם המכנסיים למטה! החל מאמצעי ראיית לילה ( "לא צריך , לחיזבאללה אין אמצעים ..") , ציוד לניווט , מנשאים לפק"לים , אמצעי הסוואה , משקפות מיוחדות ועוד מכל טוב האפסנאות שאספנו מאז בכל אימון מילואים שהיה .
לפחות שיעריכו את העובדה שאנחנו אלה שנצא להלחם ולא מחזיקים את זה בשביל הדאווין להראות למשפחה ולחברים ...
זה מבצע שצריך להעשות אצל ג'ובניקים , לא לוחמים , האינטרס של צה"ל והמדינה שאנחנו נחזיק את זה אצלנו , זה תמיד יהיה כשיר ולא יעלם ליחידות אחרות או סתם יעלם או סתם לא יתנו לנו בשעת אמת כי אין כסף וכי "לאוייב אין כאלה יכולות וציוד חדיש " ... אכלנו מספיק בכפרים דבל, רשף , יעתר והסביבה בכדי להבין שצריך לסמוך רק על עצמנו .
לוחם מילואים , פלס"ר צנחנים מילואים
|
מצד אחד אני מבין אותו, תמיד נוח להביא ציוד מהבית ולדעת שיש לך אותו, אבל הוא מתלונן שלא היה להם ציוד מתאים כי לא היה מה לתת להם, יתכן שהמחסור הזה נובע מ"שמירת" ציוד של יחידות שלא השתתפו במלחמה ובזמן שהוא נדפק בלבנון שכב הציוד הדרוש בעורף.
|