20-05-2018, 12:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.08
|
|
לא שאני מאוהדי ליברמן, אבל...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דה-דה שמתחילה ב "ליברמן סוגר שנתיים בתפקיד: כתבה מעיתון "הארץ" (19.05.18)"
במקרה הנ"ל, אני מתאר לעצמי שהכנת הכתבה היתה כך:
קם לו בבוקר אדם הכותב ב"אל-עארד". אמר לעצמו - "אני ממילא עובד בעיתון שכל מטרתו היא הפצת תרעלה, רוע ומדון, עד כדי שאסור לעטוף בו דגים מחשש להרעלת מזון".
אותו כתב בודק ברשימת ההשמצות לעיתון של מחר, ורואה שאת ליברמן השמיצו הכי מעט בנתיים, ולכן מיד ניגש למלאכת תיקון העיוות ע"י בדיית השמצות נוספות.
אומר לעצמו הכתב "אני מתעב את ליברמן. מהן התכונות אותן אני מייחס לו, מעומקי נפשי השחורה? שקוף? חסר תועלת? חסר אחראיות? נהדר. עכשיו חסר לי רק מקור שיספר לי על תכונות כאלה".
מתיישב לו האדון מול המראה: "הו שלום! אתה בוודאי מקור שניתן לכנות אותו "גורם מדיני בכיר"! ספר לי בבקשה, עד כמה ליברמן מתפקד גרוע בתור שר הביטחון?".
"זה קל", עונה לו הדמות במראה, "הוא מאחר לישיבות, לא בקיא בפרטים וממעט להביא תועלת. הוא כמעט שקוף בקבינט".
שמח וטוב לב, בודה אותו "כתב" עוד כמה בדיות ממשאלות ליבו, מוסיף אותן ל"כתבה" ובוודאי מתבל אותה במעט אנטישמיות, כך שתאושר הרבה יותר מהר אצל העורך.
לאחר ששלח את הכתבה, וכדי להרגיש יותר טוב עם עצמו, הוגה ה"כתב" כתבה מפרגנת על החמאס.
יום בחייו של כתב "אל-עארד".
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
|
|