27-06-2023, 10:39
|
|
|
חבר מתאריך: 16.07.15
|
|
ציטוט:
הוא מסמן את קצה הכוח המסתער. לפי הגדרה, הוא בקו ראיה לרתק- לו היה במקום בו לא ניתן לפגוע, לא היה צריך אותו
|
לא אמור להיות שום מקרה בו גם משתמשים באש חיה וגם יש חיילים בשדה הראייה של גורם יורה. ברגע שעשית את זה, זה מחדל. כללים של מטווח צריכים להיות תקפים פה. אפשר להשיג את אותו אפקט מבחינת כשירות מבלי לסכן ככה חיילים.
מודה שאני לא מבין בתרגילים האלה. אבל אני גם לא מבין אנשים שאומרים שבשום אופן אי אפשר בלי הסיכון הספציפי הזה. תמיד אפשר למצוא פתרון, רק צריך לרצות את זה מספיק.
ציטוט:
ומה יהיה בקרב? שם תצטרך לרתק עד שהכוח המתמרן ייכנס לקו האש, וקרוב לודאי שאז גם לא יהיה לך דגלן.
|
קרב זה משהו אחר. שם אתה יודע מראש שיש סיכון לדו"צ ולדברים אחרים. אם בנית תכנית אימון ויש בהגדרה סיכון כזה שם, בנית אותה לא טוב.
ציטוט:
כי הסתערות לילה זו מיומנות חי"ר בסיסית
|
נכון, אבל אפשר גם אחרת. השאלה הכי קריטית היא למה השתמשו בבן אדם חי בתור דגלן. אפשר היה לעשות בדרך אחרת. תן למישהו שלא חלק מהתרגיל רחפן FPV שיהיה בחוד, שים להם ערכות MILES או משהו דומה, ותתאמן ככה.
אני לא חושב שזה סביר שהיום מתאמנים איך שהתאמנו לפני 30 שנה, או ככל הנראה גם הרבה מעבר לזה. יש מתודות, יש טכנולוגיות, יש הרבה דרכים לייעל ולהוריד סיכונים.
אם צריך תן להם פיגיון מותאם ופאץ' לזיהוי עמית-אויב ויאללה. או שצריך פה 20 הרוגים בטוטאל עד שיחליטו לפתוח את הארנק ולקנות ציוד מתאים?
|