יומני היקר,
הבוקר, ממש לפני שהשעון המעורר שלי צלצל, חלמתי חלום, ובחלום הזה בהיתי בישבנו הענוג של בחור רנדומלי כלשהו. זאת בעיה כשאת אישה ויש לך צורך, כי את לא יכולה פשוט לפתוח פוסט באיזה פורום סטוצים עם כותרת "מחפשת גוד טיים", כי זה זול, ואת לא רואה את עצמך כבחורה זולה, את הרי מכבדת את עצמך ומעוניינת גם שיכבדו אותך.. הדייט האחרון שלי היה ב-2012 (!!!), עם בחור אידיוט לא התבייש להעיר הערות על קומתי הנמוכה, ומאז פשוט לא יצאתי לדייטים - כי אני לא רוצה להתמודד עם עוד דחיות.
מה אתם הייתם עושים במקומי? איך בחורה, חמודה למדי אבל שלא נראית הכי טוב, שרוצה קצת אקשן ומשוועת להתחכך קצת בגוף גברי, יכולה להשיג זאת מבלי לצאת זולה?
what to do, what to do
LOL, כאילו שמישהו יעוף עלי בטינדר
וברצינות עכשיו, זה די מדהים: כמה שלא ניסיתי לעבוד על הדימוי העצמי שלי בשנים האחרונות, כמה שלא האזנתי לשירים עם מסר "את יפה", וכמה שלא צפיתי באותו סרטון העצמה שוב ושוב, זה לא עוזר, אני תמיד מתמלאת רגשי נחיתות כשאני רואה בנות כאלה:
ולמרות שאני משוכנעת שלבחורה הזו אין מה להציע חוץ ממראה מצודד, זה עדיין צובט אותי: היכן הוא הגבר שיסתכל עלי כמו שהוא מסתכל עליה בתמונה?
כנראה שעבודה על הדימוי העצמי היא דבר קשה יותר ממה שחשבתי.. החדשות הטובות: לפחות חל שיפור גדול: בעבר הרחוק הייתי הולכת עם כתפיים שפופות ואמא שלי תמיד אמרה לי להרים אותן.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי -moi encore- שמתחילה ב "LOL, כאילו שמישהו יעוף עלי..."
תראי לספר את התמונה הזו(אותמונה אחרת מהאוסף שפרסמת פה לאורך השנים)
ותגידי לספר: תספורת כזאת אני רוצה!
ואז הפלא ופלא - תראי כמוה (מינוס כמה סנטימטרים - אבל זה מתאזן כי מלבד השיער היא לא נראית טוב)
טוב לשמוע שסוף-סוף הדיכאון עבר לך,
בהצלחה!
נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 04-03-2017 בשעה 18:05.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי cohort שמתחילה ב "האם כבר היה לך מישהו מבחינה גופנית?"
תגידו, מה אני צריכה לעשות כדי שהמרבון הזה יעזוב אותי כבר בשקט ויפסיק להיות כזה ייצור נואש?
אל תשאל אותי שאלות כאלה.
אל תקדיש לי שירים.
אל תקבל אותי בשמחה ועם סמיילי מנשק כשאני חוזרת (שוב) לפורום.
אל תגיב לי.
אל תחשוב עלי.
אל. פשוט אל.
תשיג לעצמך חיים כבר. god, כמה ייצור ונואש אפשר להיות?
כי לכתוב למישהי "את בתקופת הייחום שוב?" או "לא הייתי מושך לך בצמות גם עם לייזר" (ואלו רק שתי דוגמאות בלבד מיני רבות!) זה בכלל לא איכס.. you little hypocrite.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -moi encore- שמתחילה ב "ג'יזס, אי אפשר יותר עם היובש הזה!"
הקטע הזה כשאת מקבלת הודעה ממישהו באינטרנט שקרא את כל התבכיינויותייך ("אין לי חיי מין וזה לא הוגן בלה בלה בלה"), ושואל אם אפשר להציע עזרה.. אבל הרי אין לך מושג באמת מי הוא ומה הוא...
וזה הרגע שאת מגלה שאת גיבורה רק בדיבורים... :/